Treffasin Mutalassa Katjan ja Zenin. Olipa kiva nähdä pitkästä aikaa ja pähkäillä yhdessä reenikuvioita :)

Ennen kuin Katja poikineen ja Zen ehtivät kentälle, otin Vaun kanssa tottista hieman pidemmän kaavan mukaan. Nyt kun seuraamista on tullut tahkottua aika usein, oli se tälläkin kertaa suht hyvää. Aika tanssahtelevaa ja levotonta, mutta ei pahemmin poikittanut. Seuraamisen lisäksi hieman jääviä kera luoksetulojen + idaria, missä Vau pysyi nyt hyvin asennoissa ja suorassa. Lopuksi A estenoutoa.

Huin kanssa otin pienen session myös ennen reeniseuran saapumista. Luoksetulon loppuasentoja lelupalkalla, nämä ihan ok, vaikkakaan ei tule lähellekkään niin lujaa mitä haluaisin - mutta toivotaan että suunta on sinne päin.. Pieni sarja myös istumista, pylly ei Huilla tippunut kauhean reippaasti - en palkannut kuin hyvät.

Zen on jo tosi taitava ja osaa vaikka mitä hienoja liikkeitä - eikä reagoi ollenkaan ampumiseen! Upeaa katsottavaa Katja :)

Huilla otin toisessa sessiossa ensin ampumisen. Katja ampui suht kaukana ja otin namilla perusasentoja ja muutaman askeleen seuraamista - Hui ei reagoinut paukkuihin juurikaan, korvat hieman veti luimuun kun paukahti - joten kuulee kyllä.. No jatketaan harjoituksia, ei kai siinä muu auta.

Mutta sitten PLÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHH!!! Ajattelin ottaa pieniä pätkiä seuraamista lelulla ja voi masennus. Hui oli ihan poikittain enkä päässyt sitä palkkaamaankaan. Toisella yrityksellä päästiin alussa muutama askel suoraan mistä heti palkka ja lelut sitten pois.. Ei tota seuraamista kerta kaikkiaan voi ottaa lelulla kun se on noin kaameeta :(( En tiedä onko se sitten oikeesti niin että syy on tämä maha ja se että Huin on pakko tulla hieman eteen ja vinoon jotta se saa kontaktin vai mikä. Kettu että ottaa päähän! Otin namilla seuraamista eri mittasia pätkiä, käännöksiä yms - Katja naksutteli ja meno näytti kuulema ihan asialliselta.

Seuraamisen jälkeen otin 650g kapulalla pitoharjoituksia, mitkä oli aika huonoja. Eka suht ok, toisella kertaa roikotti päätään ihan kuin olisi taistellut että jaksaako pitää kapulaa vai ei.. Taisi sen tipauttaakin ihan itse, mistä pienet moitteet ja uusi yritys. Se onnistui taas suht hyvin, mistä sitten frisbee heittelyt palkaksi.. Otin sitten vielä vauhtinoutoa, missä ekalla vapautin lelulle suht pian sen jälkeen kun Hui oli napannut kapulan. Toisella en kerinnyt vapauttaa kun Hui jo räkäsi kapulan ja yritti sännätä lelulle. En kuitenkaan sallinut ja uusi yritys - missä Hui sitten toi kapulan lähemmäs ja vapautin sen vasta suht lähellä itseäni lelulle. Pitääpä olla tarkkana sen suhteen että vaihtelee tässä reenissä tuota matkaa mistä vapautan Huin lelulle. Loppuun vielä luoksetulo lelulle, mikä oli sentään hyvä - suora ja nopea ja palkka mun jalkojen välistä juosten. Vähän jäi masentamaan tottistelujen jälkeen kun tuntuu että mikään ei onnistu :(

Tottistelujen jälkeen suunnattiin vielä esineruutuun. Vau pääsi tallaamaan ja se härkki jatkuvasti mua kun luuli tietysti innoissaan pääsevänsä itse esineitä etsimään :) Huilla otin kaksi esinettä hajuhauilla. Metsässä tuuli kivasti kun oltiin tallaamassa mutta kun menin Huin kanssa hakemaan hajua, niin ei heilunut merkit sitten yhtään. Hui sai hetken ihmettelyn jälkeen kuitenkin esineestä hajun ja palasin suht lähelle etulinjaa lähettämään sen esineelle. Hui teki hyvän suoran piston ja löysi esineen heti - ja jäi leikkimään sen kanssa yksinään sinne metsään. Sain sen kuitenkin hetken houkuttelun jälkeen tulemaan mun luo, enkä oikein enää tiennyt miten olisi pitänyt palkata. Leikittiin sitten hetki itse esineellä mikä vaihdettiin lennosta omaan leluun. Toisella esineellä sama juttu, hajua hakiessa meinasi mennä pyörimiseksi - itse pisto oli suora ja löytö nopea, mutta sinnehän se Hui meinasi taas jäädä yksin hurvittelemaan esineen kanssa - kääk! En tiedä, tätäkään ei voi nyt reenata ennen kuin joku viisas sanoo että miten pitää edetä :/

Kerrassaan masentavat reenit omien suoritusten kannalta, vaikkakin oli tosi upeaa nähdä Katjaa ja Zeniä :) Kiitos vielä reeniseurasta ja tsemppauksesta! Eiköhän se tästä ;)