Tänään aamusella porhallettiin Empun, Valtsun, Vaun ja Huin kanssa Karhelle. Tallasin taas kaksi lyhyttä jäljen pätkää, missä janoilla nyt mittaa n.40m - toisessa jälki lähti vasemmalle ja toisessa oikealle. Jäljen päässä keppi.

Sitten jätettiin janat ja jäljet toviksi ja reenattiin esineruutua. Tallasin ruutua Vaun kanssa ja jotenkin siinä vaan kävi niin että siitä tuli kauhean syvä, varmaan yli 60m Yllättynyt. Siirtelin takakulmamerkkejä varmaan kolmasti, joten siinäpä se syy sitten oli. Noh, leveys pysyi hieman paremmin hanskassa, kaistalella leveyttä n.30m. Esineet molemmissa takakulmissa sekä keskellä suht edessä. Virittelyissä Hui mälväsi hanskaa, se kävi aikamoisilla kierroksilla - oli tietysti nähnyt autosta meidän touhut. Ekalla pistolla lähetin vasemmasta etukulmasta ja Hui bongasi siitä heti hienosti etukeskiesineen. Hyvä palautus ja suulliset kehut. Uusi lähetys, missä lähti hienosti ruudun takaosaan - työskenteli siellä aikansa - ja tuli ilman esinettä takaisin. Nyt olin taas hiljaa ja se lähti n. 10 sekuntia mietittyään uudelleen ruutuun ja nosti heti hyvin vasemman takaesineen. Tästä hyvät palkkaukset - ja lopetin sitten siihen. En viitsinyt nostattaa enää kolmatta, vaan ajattelin että tämä oli sellainen kisareeni missä kahden jälkeen saa hyvän palkan. Plääh, nyt vähän arveluttaa tuo Huin käyttäytyminen ruudussa, ärsyttää kun se palaa pistolta omaan makuuni liian pian takaisin. Onneksi se on nyt tajunnut jatkaa kun minulta ei ole apuja tullut - ja toivottavasti tällä tyylillä se tajuaa että mun luokse ei kannata tulla kuin esineen kanssa.. Silmänisku. Nooh, uskon toisaalta että tässä edelleen paikkaillaan osaltaan kisojen aiheuttamaan "tyhjän ruudun" traumaa, eiköhän se Huisku tästä tässäkin lajissa pätevöidy.

Sitten janoille, missä herra oli ihan pro tänään. Ensin jana missä jälki vasemmalle. Hui eteni tosi hyvin suoraan, itse hölkkäsin perässä. Nappasi jäljen ehkä aavistuksen ennen sen leikkaamista, tarkisti pätkän takajälkeä mutta KÄÄNTYI ITSE oikeaan suuntaan. Hienoa! Jäljestys oli ihan asiallista, aika raivokasta ja tietysti se sitten ajoi sen loppukepinkin yli, argh.. No, palkkailin kuitenkin kepillä heittelemällä - ei kai kaikkea voi saada samassa reenissä..

Toinen jana oli lähes yhtä hieno. Hui lähti aavistuksen vinoon vasemmalle, mistä sen pysäytin ja lähetin uudestaan. Nyt se eteni hyvin suoraan ja nappasi taas jäljen hienosti oikeaan suuntaan. Jäljestys ok ja nyt nousi myös loppukeppi hyvin. Taitava taitava Hui!

Piti niin mennä paluumatkalla ottamaan vielä telineet Mutalan kentälle, mutta en jaksanut. Huomenna tokotellaan ja sitten tuleekin kolmen päivän tauko kun lähden Kemiin katsomaan PK SM:ä Nauru.