Keskiviikkoiltasella Vau lähti Caritan ja Wyffen kanssa alikiitämään, ja minä pakkasin autoon mukaan Huin kun lähdin viemään Attea karateen. Oskua en ottanut mukaan kun se on ollut tosi vaisu sitten maanantain, kun lenkkeiltiin meidän normi lenkki metsässä - joku sitä nyt väsyttää.

Hui oli kentällä ehkä noin neljä minsaa, jos sitäkään. Höpöttelin sille "kohta mennään" virittelyjä ja tehtiin läpi virkamiehen temppurepertuaari. Se oli ihan into piukeena, tarjosi itse tosi täpäkkänä perusasentoa . Otin ehkä kahden askeleen pätkän seuraamista mistä lelupalkka + kaksi maahanmenoa. Loppuun parit maalinkierrot mistä hetsauksella suora vapautus leluun - kivasti virtaa tuossa koirassa on kun se vaan saadaan kaivettua ulos. Toiselta maalinkierrolta juosten lelun kanssa autoon - ja kiitos siitä reenistä. Hui oli silminnähden hölmistynyt että joko tämä touhu nyt loppui..

Lenkkeiltiin Vuorentaustassa Aten karatetunnin ajan, kuinka lepposaa se onkaan yhden koiran kanssa?

Ajattelin että hieman vähennän reenaamista (tokon) Huin kanssa, ja sinne pitää nyt miettiä myös uusia juttuja - kaipa sitä tunnaria ja esim ruutua voisi ruveta ihan huvikseen opettamaan. Tunnarikapuloita pitää jostain hankkia. Nyt kun olen ollut kotona - ja olen kotona - tokon reenaaminen on ehkä leipäännyttänyt sekä minut itseni että Huin, en tiedä - jotain lisähaastetta siihen on kuitenkin saatava.