Tänään huristelin Aten, Valtterin ja Huin kanssa Nokian majalle, missä oli tarkoituksena ottaa pieni reeni Huin kanssa.

Päätin nyt (kiitos kaikille apua ja vinkkejä antaneille!) että yrittäisin ketjuttaa Huille liikkeitä niin että se ei ikinä tiedä mistä megapalkka tulee - alkaen ihan siitä kentälle tulosta ja ilmoittautumisesta.

Treenirunkona jotain tämänsuuntaista (kiitos Pia!):

kentällä palkkaamattomuutta :
- ilmot + palkka
- ilmot + seuraamiseen siirtyminen + palkka
- ilmot + seuraamiseen siirtyminen + pikku seuraaminen + palkka
- ilmot + seuraamiseen siirtyminen +  isompi seuraaminen + palkka
- väliin taas pelkästä ilmosta palkka jne. YLLÄTYKSELLISYYTTÄ!! 

Treenattava myös sama ketjutus paikalla olon kanssa!!

erillisenä treeninä:

- suullisen palkan arvon nostoa
- palkan viivettä (palkka sana - kehu - konkreettinen palkka)
- koira-zen "juttua"
- temppuja ilman lelupalkkaa (=viivettä, palkkaamattomuutta)

Eteenmenoreeni ja siitä pois siedättyminen (kun muut tekee eikä Hui pääse) pitää ottaa myös mietinnän alle - siinä kun on yksi iso työmaa jo ihan yksittäisenä kakkuna.

Sitten itse tämän päivän reeniin . Vain koiraihminenhän ajaa 80km tehdäkseen kaksi 2minsan reeniä, heh! Oli hyvät reenit ja majalla oli ihan kisamainen tunnelma, sillä toisella kentällä oli toinen porukka reenaamassa ja meitä oli Hanna, Taina S. sekä Eila reenaamassa toisella kentällä. Tein Huilla kaksi ilmoittautumiseen tuloa. Ekassa Veikan parina missä palkka ilmoittautumisessa hyvän kontaktin jälkeen (tässä olisi voinut pitänyt palkata aiemminkin, mutta enpä tajunnut). Hui leikki hyvin - jonka jälkeen toviksi autoon. Toinen toisto Ipan parina niin että palkkasin jo kentälle siirryttäessä kun Hui kulki vierellä käskyllä hyvässä kontaktissa. Uusinta vielä niin että tultiin ilmoittautumiseen Ipan parina ja palkka hyvästä kontaktista tuomarin kättelyn jälkeen. Hui oli tosi skarppina ja munkin suullinen palkka tuli todella aitona koska olin niin iloinen sen loistavasta asenteesta. Kunnon lelupalkkaus vielä päälle ja autossa ruoka.

Että sellanen reeni. Ensi kerralla samansuuntaista ja edistymisen mukaan katsotaan missä tahdissa edetään. Yritän pitää maltin mukana enkä ahnehtia, koska hötkyily nyt ei taida tässä asiassa auttaa.