Ma, ti ja to ollaan reenattu omassa pihassa. Tuttua settiä - ts. ruutua, tunnaria, kaukoja, luoksetulon stoppeja sekä seuraamista ja vähän jääviä. Eipä kai niissä mitään ihmeellistä. Seuraamisen paikkaa alan korjata Hämeenkyrön kisan jälkeen, nyt se on valunut liian eteen ja varsinkin reeneissä missä Hui on kovemmassa vireessä mun kävely on todella hankalaa. En tiedä miksi se nyt levahti näin..

Eilen keskiviikkona reenattiin Hannan ja Eemelin kanssa Pinsiössä. Aloiteltiin maastojutuilla, Hui pääsi tekemään esineruudun. Tehtiin se ihan uudessa paikassa, ei mitenkään hankalassa maastossa. Ruutu oli aikalailla kisamittainen. Ekana esineenä nousi jääkiekko vastakkaisesta takakulmasta kuin mistä Huin lähetin. Senkin paikantamiseen meni hyvä tovi. Toka esine nousi keskeltä pian tämän jälkeen. Sitten ei meinannutkaan nousta yhtikäs mitään. Hui juoksi, juoksi ja juoksi - ja näytti ihan etsivänkin. Lähetin sen pariin otteeseen uudestaankin ja meinasin jo hieman menettää hermonikin kun ei se meinannut lähteä sinne minne lähetin. Hui juoksi varmaan viisi minuuttia ja sen jälkeen se alkoi olla jo sitä mieltä että ei täällä mitään ole. KÄvin sitten näyttämässä sille esineen ja sen jälkeen nosto tietysti ok. Olipas Huisku huono, höh. Ei kiva fiilis jäänyt tästä lauantain kisoja silmällä pitäen. Kaikki esineet pitäisi nousta, muuten on tehtävä niin nappi suoritus että irtoaisi se ykkönen. Sanoinkin Huiskulle tänään, että muuten tee mitä lystäät mutta pidä huoli että kolme esinettä nousee, tottisarvostelu alkaa ysillä ja kaikki kuusi keppiä on plakkarissa .

Tänään pihassa oli "pakko" tehdä vähän esinehetsausta ja helppoa etsintää, ne onnistui hyvin. Ja niin eilen maastojuttujen jälkeen otettiin vielä vähän tottista Metsäkylän vanhalla koululla. Hui oli hyvässä vireessä - ja seuraamisessa painoi, oli liian edessä ja poikitti. Voi kääk, no - en lähtenyt sitä nyt veivaamaan mutta kuten sanottua se on nyt syytä työstää kuntoon. Muuten humputeltiin vauhtijuttuja ja ihan loppuun tunnari. Hanna laittoi kaikki kapulat laatikosta + oman ja Hui teki aivan superhienosti. Se ei klähminyt yhtään ja haisteli tooosi nätisti. Myös luovutus siisti. Tuo nyt vain pitäisi saada siirtymään itse kisasuoritukseen.