Eilen vappuaaton kunniaksi intouduin pienen tauon jälkeen tokoreeneihin. Virittelin ensin ruudun valmiiksi ja sen jälkeen aloitettiin seuraamisella. Hui jäi hieman ruutuun kiinni ja sain huomauttaa ihan napakasti että pitäisi keskittyä seuraamiseen eikä ruudun ihmettelyyn. Otettiin myös jäävät, maahanmeno ja seisominen juoksun yhteyteen. Myös yksi PK luoksetulo missä tuli tosi lujaa - ajattelin jo että törmää täysillä mutta jarrutti hyvin.

Sitten ruutua. Merkki hieno - samoin ruudun haku - palkkasin seisomisesta eikä otettu enempää. Ruudun jälkeen kiertojen kautta luoksetulojen pysäytykset jotka hyvin! Sitten tunnarin kimppuun. Tein ensin niin että laitoin paaaaaljon kapuloita ja oma joukkoon. Hui haisteli todella hyvin ja hartaasti ja nappasi varmasti omansa. Toinen vaikeutettuna niin että tunnarien seassa vaikka mitä - leluja, kapuloita ja Ellakin kiirehti paikalle - jälleen hyvin oman tuonti. Osallistun lauantaina Riitan tokokoulutukseen ja ajattelin että siinä teen kisamaisen suorituksen ja uskon että saan Huillekin kisafiiliksen päälle kun on paljon ihmisiä ja koiria. Mielenkiinnolla odotan että tekeekö ns. "kisavirheensä" ja jos niin miten reagoi huomauttamiseen. 

Vappupäivänä reenattiin Hyvinkäällä. Mukana menossa olivat Hanna, Veikka ja Veeti, Taina ja Lalli sekä Pekka ja Nappi. Ajoin ensin Lallilla noin kilometrin jäljen mistä herra suoriutui varsin mallikkaasti. Olisi tarkoitus kisata Lallilla 10.5. niin että Taina tekee tottiksen ja minä maastot - jännää!

Pekka teki Huille jäljen, missä erilaista haastetta taas mukavasti! Jana niin että en tiennyt mistä jälki lähtee enkä sitä että minne suuntaan. Taidan suosia tätä reenitapaa nyt jatkossakin, turhat ohjailut pois - jos ja kun jäljentekijä kuitenkin on taustalla asiasta jollain tapaa kommentoimassa. Huin jälki lähti noin 40 metristä vasemmalle. Hui kääntyi ensin oikealle, tarkisti hieman ja kääntyi hyvin vasemmalle. Astuin jo sen perään kunnes se kääntyikin takaisin oikealle.. Harmillista, mistä lie tämä sählinki sitten - hyvin kuitenkin jatkoi jäljestystä kun pyysin takaisin. Jälki meni ison sähkölinjan alta ja aluskasvillisuus oli varpumaista ja kävi myös kova tuuli - Hui jäljesti silti tosi tarkasti - Pekka luonnehti sitä Aku Ankan Pulivarin jäljestämisestämiseksi joka kuulema jäljestää Aku Ankassa jopa aidan päällä jos siinä on jäljentekijä kävellyt . No, tarkasta jäljestämisestä huolimatta eka keppi jäi. Se oli hauskassa paikassa, sellasen kivihiekkaröykkiön päällä - aivan keskellä - luulen että Hui on keskittynyt niin täysillä jälkeen että keppi jäi siksi? Jäljellä oli kolme kertaa lenkkipolun ylitys missä näimme ihmisten lenkkeilevän - ekalla ylityksellä Hui hieman tarkasti mutta jatkoi päättäväisesti yli - kahdella vikalla kerralla se ei enää edes tarkastanut. Jäljellä oli paljon hauskoja pieniä yksityiskohtia, mutta en niitä paljasta koska sitten jäynät jää tekemättä reenikavereille . Loput kolme keppiä Hui ilmaisi tosi hyvin. Kiitos Pekalle hyvästä jäljestä!!

Reenattiin myös esineruutu. Mielenkiintoinen ruutu, alkuosa oli kangasmetsää, keskellä vaakasuoraan meni hiekkatie ja loppuosa oli sähkölinjojen alla olevaa varvikkoa. Kävi tosi kova tuuli oikealta vasemmalle. Kaksi esinettä hiekkatien takapuolella ja yksi edessä. Hui oli tosi pätevä, Pekka taisi kellottaa reilut 2minuuttia ja kolme esinettä oli kädessä. Huille ei tuottanut tuskaa ylittää hiekkatietä - ja aluksi miettimäni kova tuuli ei aiheuttanut vaikeuksia vaan päinvastoin Hui reagoi tosi kaukaa esineisiin.

Mukavat ja tehokkaat reenit! Kiitos koko porukalle!