Eilen tiistaina osallistuttiin kisamaiseen PK tottikseen Ikaalisissa, Vatulan kentällä. Hui teki kolmannessa parissa, hoffi Herin kanssa. Toivoin pääsyä ensin paikallaoloon, minne sitten ensin päästiinkin :) Paikallaolossa ei mitään huomautettavaa. Seurautin kentän alkuun ja pidin perusasennossa (+ koske) eteenmenon ajan. Ihan hyvin toimi tämä - tästä palkkaus.

Itse liikkeistä. Seuraaminen on painamista ja juoksuseuraaminen ihan kauheeta. Ei se kauhealta tunnu, mutta varmaan näyttää. Jotain sille pitäs yrittää tehdä. Muuten seuraaminen tuntui hyvältä, hyvä vire ja asenne. Jäävät olivat arvosteluraadin mukaan nopeat, ja luoksetulot myös! Telineet menivät hyvin, hyppy tosi ilmava. Kapuloiden luovutuksissa vähän töni, joten tota loppuasentoa olisi hyvä jumpata vaikka kierron kautta. Eteenmenossa seuraa hienosti (no, hienosti Huiksi) sen kymmenen askelta ja sitten alkaa nykiminen. Tein ylipitkän seuraamisen, ja se pitää muistaa tehdä aina.

Suurin ongelma, tai reenattava kohde reeneistä jäi mieleen - on kapuloille siirtymiset ja telineillä seuraaminen. Kun pitää koomailla. Kerran vähän nätisti ravistelin että tuo ei sovi ja heti petrattiin. Tähän, kuten myös seuraamiseen yleensä (varsinkin se juoksu!) pitää kiinnittää huomiota.

Tässä vielä seuraamiskuva viime PK SM:istä. On se vähän tiivis..

IMG_4864-normal.jpg

Oli kiva ilta! Kesäkuussa sitten toivottavasti seuraavan kerran :)

Ai niin, olettehan huomanneet että Huista on tullut enomies <3

Käykäähän katsomassa.