Päivä on taas kulunut kaikkea puuhastellessa. Tänäänhän oli ihan oikeasti työpäivä, tein siis (tai ainakin yritin) töitä kotitoimistolta - Huin vähän vaihtelevalla avustuksella ;) Totesin että on parempi laittaa herra häkkiin ainakin joidenkin puhelinpalaverien ajaksi, sillä en voi koko aikaa olla päivystämässä mitä se touhuaa. Hyvin se omaan rooliinsa suostuikin, tosin muutama telco meni työkavereille selitellessä että se on nyt se meidän uusi koira ;)

Päivällä otin astetta kapeamman, suorakaiteen mallisen makkararuudun. Ruudussa oli isompi keko loppupäässä. Hui "jäljesti" hyvin tarkkaan poimien makkarat parempaan talteen, eikä harhautunut jäljeltä mihinkään :) Sen mutustellessa isomman makkarakeon äärellä nappasin sen kehuen pois ruudusta. Taidan nyt tehdä muutamia suorakaiteen mallisia ruutuja ja siitä pikkuhiljaa kaventaa ruutua itse jäljeksi.

Päivän mittaan ollaan leikitty paljon ja käsi onkin täynnä pienen pirajan hampaanjälkiä. Nyt Hui leikki tosi hienosti myös pihalla ja sain sen tulemaan lelun kanssa myös luokse - joten edistystä ilmassa ;) Luoksetulot ja imutusreenit myös jatkuvat ;D

Oskun ja Vaun kanssa Hui oli jo vapaana pihalla ja Vau jopa haastoi Huita leikkimään - suhteet siis lämpenee.. Sisällä erilläolo silti jatkuu, vältellään laumottumista ;)

Huin kanssa haettiin myös pojat hoidosta ja käytiin ihmettelemässä kylillä autojen ja ihmisten ääniä ja liikettä. Hui oli hieman hämillään, mutta kulki kuitenkin reippaasti remmissä!