Sunnuntaina osallistuin Huin kanssa Ylökkin järjestämään Jessica Ristimäen koulutukseen. Asioita kun nyt on sulatellut, niin paljon tuli taas asioita mihin pitää kiinnittää huomiota ja laittaa myös työn alle.

Huilla otin seuraamista. Jessicankin mielestä sen paikka on inasen liian edessä, joten sitä sitten korjailtiin ensin lyhyillä pätkillä mitkä päättyivät aina perusasentoon. Jos Huin perusasento oli edessä, tästä huomautus ja kehu oikeasta paikasta. Tuntui että asia meni perille, ja tätä pitää nyt tehdä kuuriluontoisesti. Otettiin myös liikkeestä istuminen, mikä ei ensin onnistunut kun sekä koira että ohjaaja olivat ihan muissa maailmoissa, mutta tsemppauksen jälkeen kuitenkin ok!

Päivällä otin pihassa eteenmenon valmistelevaa osuutta pihassa pallolla ja naksulla. Meinasi ihan hitsata kiinni Huin pälyily, mutta saatiin ihan onnistuneitakin suorituksia mihin oli hyvä lopettaa. On suorastaan hassua miten yksi pirun pallo voi saada koiran pään niinkin pahasti sekaisin..?

Illalla vielä ennen iltaruokaa pienet pihatokot. Seuraamista tosi lyhyissä pätkissä, perusasennosta perusasentoon - tuli tosi hyviä pätkiä - mutta myös missä sain huomauttaa. Tämä tuntuu kuitenkin toimivalta systeemiltä, joten tällä jatketaan. Otin myös yhden liikkeestä istumisen mikä hyvin! Loppuun vaan humputtelua frisbeen kanssa.

Tällä tulevalla viikolla pitäisi ainakin pari kolme kertaa käydä ottamassa telineet eri kentillä, ideatasolla IPO-klubi, Mutala ja Vaivia. Tiistai aamuna jos pääsisi metsäreeneihin, niin hyvä. Sitten ollaankin taas jo kisojen edessä joihinka näillä näkymin ollaan kyllä aika varmasti menossa jos nyt ei mitään superihmeellistä tapahdu.. Jännää on tämä koiraharrastajan elämä Nauru