Eilen maanantaina reenattiin Pinsiössä kera Pian ja Tuplan. Olipas aika märkä keli, yök tätä syksyä. Saisi olla aurinkoista, viileää ja ihanan kuulasta - mutta ei mieluusti märkää.

Jälkien vanhetessa otettiin esineruutu. Ruutu oli ylisyvä (n.70m), normileveys. Otin kuitenkin niin että esineet valmiina ruudussa ja vielä niin että esineet suht pieniä ja piilotettuja. Kolme esinettä takarajalla - kulmissa ja keskellä sekä sitten yksi esine edessä. Eka setti meni taas totaaliseksi juoksemiseksi. Jotenkin se siitä vauhdista kuitenkin sai hajun oikean takakulman esineestä. Esine oli sellainen pienen pieni tupperwaren kynsiharja, pätevä Huisku! Sitten taas kirmattiin ja Hui paikallisti etuesineen. Sitäkin joutui ihan hyvän tovin etsimään ja paikallistamaan. Viimeisenä nousi takakeskiesine. Meinasin jo että pakko jotenkin helpottaa kun Hui vaan pyöri ja pyöri edessä ja keskellä mutta ei tuntunut irtautuvan taakse ollenkaan. Mutta onneksi ei helpotettu, sillä Hui sitten lopulta siirtyi etsimään taakse ja paikallisti takaa keskeltä pikkiriikkisen avaimenperän - hyvähyvä! Tässä reenissä nyt tuli ihan hyvin toteutettua se ajatus että reeni on niin vaikea että kisatilanne on todella helppo - ehkä .

Tuplan jäljestettyä (ja hyvin jäljestikin!) Hui pääsi hommiin. Jana oli hieman sähläystä, kun ensin Hui kääntyi katsomaan mua kun säntäsin juoksemaan sen perään - ja sitten se vielä vaati yhden muun lisälähetyksen kun tuntui säntäävän ihan mihin sattuu - ei siis ihan oppikirja suoritus.. Hui nosti jäljen hyvin oikeaan suuntaan ja jäljestys oli tosi mallikasta. Kaikki neljä keppiä nousivat tosi hienosti. Kepit olivat tosi pikkuruisia myös, varsinkin viimeinen lähenteli sitä hammastikkusarjaa . Varsin onnistunut reenikeikka tämä siis, keli oli kurja mutta siitä viis kun koirat pelittää! Kiitos Pialle!