Eilen sunnuntaina otin hieman tottista pihassa Huin kanssa. Otettiin hyppyä niin että palkkasin pallolla pelkästä hypystä. Luoksetuloa takapalkalla, toimi jälleen hyvin - nyt muistin omat kroppa-avutkin.. Seuraamista otettiin myös, palkkausta lähdöistä - yritän saada Huin pään pienen niiauksen alusta pois. Kaukoja temppujen kautta, säpäkästi nousee Hui nyt istumaan. Loppuun vielä tunnari, mikä onnistui hyvin. Sisällä otettiin monen monta settiä kaukoja - siinä lähinnä maasta seisomaan nousuja.

Maanantaina taas kaukoja sisällä päivän mittaan useita settejä. Iltasella treffattiin Hannan ja poikien kanssa Teivossa. Aloitettiin tunnarilla. Hui haisteli tosi hyvin, pyöri ensin häiriökasan ympärillä hyvän tovin nuuskuttaen - meinasi turhautua ja käyttikin jotain kapulaa suussaan mutta jatkoi kuitenkin haistelua ja löysi lopulta oman. Hienoa - Huiskulla alkaa oikeasti olla aavistus tästä! Sitten otettiin ruutua, pari toistoa niin että ruudussa oli pallo - ja pari toistoa niin että itse olin ruudun lähellä mutta Hui ns. lähtöpisteessä mistä pyysin sen ruutuun - pystyn paremmin kontrolloimaan pysäytyspaikan. Hui teki hienot ruudut näin, oikeaan takanurkkaan se nyt selkeästi itse hakeutuu, pitäisi palkaten vahvistaa paikkaa keskemmälle kaiketi.

Sitten otettiin seuraamista mikä tuntui ja näyttikin kuulema hyvältä . Yksi liikkeestä istuminen - hyvin! Sitten vähän juoksuseuraamista ja siitä maahanmeno - tippui tosi nopeasti. Otettiin myös yksi piitkä luoksetulo PK tyyliin. Loppuun vielä yksi juoksusta seisomaan jääminen mikä ok sekä 2kg kapulan noutoa ja luovutuksia.

Kivat lumiset reenit, joiden päälle käytiin vielä pienellä kävelyllä. Kiitos Hannalle seurasta!!