Keskiviikkona ja torstaina ap tein pihassa reenit Huin kanssa. Yllättäen perussettiä - seuraamista (missä palkkaamista perusasennoista sekä täyskkäännöksistä), jääviä sekä 2kg noutoa. Eilen torstaina otin vielä eteenmenonkin minkä tosin Emppu yritti sitkeästi terrorisoida hakemalla sen pallon (tai yrittämällä hakea) ennen Huita. Onneksi Hui ei tiennyt pallosta.

Eteenmeno ihan jees, hyvin irtosi. Hetken leikittyämme pallolla sain idean että otetaampas nyt seuraamista ja katsotaan miten homma pelittää. Mietiskelin että aina ennen olen reenannut niin että reeni loppuu eteenmenoon (niinkuin se toki kisatilanteessa tekeekin), mutta että pitäisikö ruveta vaatimaan Huilta esim seuraamista myös eteenmenon jälkeen? Nyt kun otin seuraamista niin ekalla pätkällä pikku possuhan yritti edistää ihan simona ja kyttäili eteenpäin. Meni ihan hieman hermot ja kerroin Huille että moinen sikailu ei ole sallittua.. Hui otti ihan hyvin palautteen vastaan ja seuraavalla pätkällä seuraaminen oli paikaltaan ja kontaktiltaan hyvää - hieman vire oli alhaalla kuten herran asentokin, mutta eipä ainakaan kytsinyt! Saas nähdä miten tämän liikkeen kanssa käy kisoissa..

Torstaina iltasella otettiin vielä Hannan kanssa pikatokotukset Teivossa. Ensin ilmoittautumiseen Veikan parina ja Veikka paikallaoloon. Mielestäni seuraaminen ekalla pätkällä ei ollut niin hyvää kuin olisi voinut olla - alkupäässä hieman tarkasteli Veikkaa mutta petrasi sitten - Hannalta tuli kommenttia että näytti hyvältä - eli se videokamera jälleen kerran, pitäisi kuvata, pitäisi..

Liikkeestä istumisessa palkkasin ensin valmistelevasta, sitten istumisesta - mikä oli tosi hyvä. Maahanmenoa leikin kautta, vauhtiluoksetulo. Seisomista pallolla, ok. Loppuun vielä 2kg kapulan nostoja ja luovutusasentoon tulemisia, nyt nousi kapula hyvin ylös!

Tjaaha. Ehkä tänään perjataina vielä jotain pientä ja huomenna sitten kisat. Katsotaan onko tällä kisoja edeltävällä viikolla mitään merkitystä esim tottikseen - ts. ennen bortsumestiksiä en reenannut 4 päivään - ja nyt olen reenannut ns. normisti joka päivä.. Jännää!! Vau ja Anne kisaavat viikonloppuna Jyväskylässä, peukut on pystyssä sille suunnalle!!