..yhdessä koossa ja Huin sairasloma sen kun jatkuu.

Myönnettäköön että tänään aamulla oli ekan kerran sellanen olo että josko tänään "pääsisi" lähtemään laitokselle, katsotaan miten tilanne kehittyy.

Huin kanssa edelleen sairasloma jatkuu ja se on ihan pöpipää. Olen ottanut sillä sisällä hieman tottista - istumista, seisomista - ja niiden paikallaoloa, kapulan pitoa sekä luoksetulon loppuasentoa. Saa olla tosi varovainen kun se käy nyt niin kierroksilla ja pelkään koko ajan että teloo itsensä entisestään. Omat fiilikset reenaamiseen on vähän huonot, on niin pinna kireellä (liittyy kai jotenkin lähestyvään synnytykseen) että ei varmasti ole hyvä yhdistelmä ottaa yli-innokkaan pennun kanssa yhtään mitään. Sen liiemmin en onneksi ole hermostunut, mitä nyt kerran esineennostoreeneissä - missä Hui vaan heitteli jääkiekkoa sen sijaan että olisi tuonut sen mulle. No, kun hermostuin niin sen jälkeen esineet kyllä löysi tiensä nopeasti mun käteen ;)

Hui on päässyt lähinnä pissalenkeille, ja nyt en ole edes yrittänyt bongata sen ontumista. Katsotaan sitten kun on kunnolla levätty. Osku ja Vau on olleet lähinnä oloneuvoksina, mitä nyt tietysti lenkkeilty on. Jatketaan oleilua..