Tänään ei tottisteltu, ajattelin pitää ihan kokonaisen välipäivän ja jatkaa sitten huomenna perjantaina sekä aamureeneillä että iltareeneillä..

Tottisten sijaan karkasin heti kun nurmikonleikkuupuuhista sain tenaville isännän lapsia vahtimaan - Huin ja Vaun kanssa Karhelle. Tallasin Huille jälkeä aika tarkalleen kymmenen minsaa. Janalla oli mittaa ehkä 20m, suoria kulmia oli useita sekä yksi terävä. Kaksi ekaa keppiä oli hyvinkin kuivia, mutta kaksi vikaa aivan tuoreita aamulla koivusta katkaistuja pieniä pätkiä. Viski taisi sellaisia tässä taannoin tilata Silmänisku.

Jäljen vanhetessa tein esineruudun, jossa mittaa 20X50. Koska halusin nostattaa kaksi esinettä, laitoin toisen aika eteen vasemmalle ja toisen taakse oikealle. Hui nosti molemmat esineet aika lailla heti, tehden tosi nopeat suorat pistot ja tosi hyvät palautukset. Esineruutuvirittelyissä erehtyi hieman väyläämään hanskaa mistä heti huomautin, meni ilmeisesti hyvin perille.

Jälki vanheni tarkalleen tunnin. Hui lähti taas janalla kuin höyryjuna ja jotenkin onnistuin vielä päästämään liinastakin irti. Huin reagoidessa jälkeen pääsin itse taas kärryille ja suureksi ilokseni herra nosti jäljen hienosti oikeaan suuntaan. Jäljestys oli tosi kiihkeää ja vauhdikasta. Eka keppi nousi hienosti! Ekan kepin jälkeen oli pätkä suoraa jonka jälkeen terävä ylös oikealle. Tässä tein niin typerän virheen että kun Hui lähti tarkastamaan jälkeä vasemmalle niin päästin liinasta irti. Herran tarkasturenkula senkun paisui ja paisui jolloin jo hihkasin sille että tuleppas tänne. Loppu jälki olikin sitten aivan nappisuoritus, suorat kulmat tosi mainiot ja kaikki loput kepitkin se ilmaisi tosi hienosti! Tokalla kepillä huomasin että Hui ajoi selkeästi hieman jäljen sivussa, mutta kun keppi tuli se suorastaan hyppäsi kepin viereen pyllistelemään ja sitä keppiä kiihkeästi tuijottelemaan. Olipas kiva nähdä että kepitkin motivoi tätä hurjan taitavaa pientä miestä Nauru ..omaansahan saa kehua, hih!