Koska vauva kököttää tiiviisti masussa niin jatketaan reenejä . Ei tosin mihinkään ihme suorituksiin pysty ja silloin tällöin ihan suht napakastikin supistelee, mutta suht lähelle uskaltaa hyvin lähteä koska supistelut kuitenkin ovat vielä aika kevyttä kauraa siihen verrattuna mitä muistelen niiden itse synnytyssupistusten olevan..

Treffattiin Hannan kanssa Tesoman kentällä. Huilla otin ensin reenin missä ilmoittautumisen jälkeen vein sen kisanomaisesti paikallaoloon. Paikallaolon aikana Hanna reenasi Veetin, ja ärsykettä oli kivasti kun pallot lenteli - Hui tosin klaarasi paikallaolon virkamiehen viileydellä - ainoa mistä en pitänyt oli se että sen piti haukahdella kun kentälle ilmestyi kolme lenkkeilijää.. Se on kyllä yllättävänkin varauksellinen maalaistollo aina aika ajoin. Itse paikallaolo siis hyvin, palkkasin hyvällä suullisella kehulla minkä jälkeen siirtyminen kisanomaisesti seuraamisuoran alkuun. Hanna vei Veetin paikallaoloon. Huomasin heti että Hui oli huonossa vireessä. Yritin kuitenkin ottaa pätkän seuraamista, missä se oli matalana ja kytsäili eteenpäin ilmeisesti Veetiä. PLÄÄÄÄÄH. Otin uudestaan alusta hieman Huita tsempaten ja nyt pääsin palkkaamaan. Hetken leikki lelulla ja uusi pieni pätkä seuraamista mistä palkaksi hyvä tovi kahdella lelulla leikkiä. Tätä reeniä pitää tehdä varmaan triljoona toistoa - siis paikallamakuusta suoritusvuoroon siirtymistä ja siinä vireennostoa. Mietittiin että seuraavalla kerralla voisi - tai PITÄÄ - palkata heti seuraa-käskystä tai jo virittelysanoista.

Tehtiin vielä toinen setti niin että tultiin Veikan parina ilmoittautumiseen, missä palkkasin hyvästä kontaktista ilmoittautumisen jälkeen. Loppuleikit tähän päälle. Ja niin, ennen tätä ilmoittautumisreeniä Hui tuli kentälle tekemään perusasentojumppaa Veikan tehdessä eteenmenon. Hui ei tosin edes tainnut huomata Veikan suoritusta.. Tätäkin häiriöreeniä pitää tehdä paaaaljon.

Noh,  vaikka reenit ei sinällään ihan putkeen menneetkään, tuli nähtyä että mitä ja miten paljon pitää reenata. Ajattelin tehdä ihan kotipihassakin tätä paikallamakuu + vireennostoreeniä, mitä sitten tietysti pitää paljon vahvistaa kentällä kisanomaisissa tilanteissa. Hitto kun tätä olisi pitänyt ruveta reenaamaan jo ajat sitten . No, ehkä me tänä kesänä vielä kisaamaan päästään, ja jos ei - niin sitten ei..