Vkonloppuna reenattiin monen monta kertaa (meidän mittakaavassa). Lauantaina Pian kanssa Teivon jäisellä parkkiksella. Kaikki meni aikalailla päin seiniä, tai sellainen kokonaiskuva reenistä jäi. Tunnari palkkaamattomuuden päälle kuitenkin onnistui mikä oli positiivisin juttu. Tällä kertaa tahittiin mm. ruudun merkin kanssa - ts. Hui olisi halunnut sännätä suoraan ruutuun, ei edes vilaissut koko merkkiä. Kun vihdoin sain sen merkille palkkasin siitä - ja siitä pitää nyt palkata jatkossa todella usein. Toinen asia minkä kanssa tahittiin oli kaukot. Maasta seisomaan nousu oli pyyhkäisty Huiskun aivotuksista kokonaan pois. Hui nousi jatkuvasti istumaan. Erinäisten toistojen ja säätöjen jälkeen saaatiin onnistuminen, miten se voikaan olla välillä niin vaikeaa..

Tänään reenattiin aamulla Elon parkkipaikalla. Hui aloitti seuraamisella, kainalopalkalla. Pään asento on tässä hyvä, katsotaan nyt mitä lieveilmiöitä tämä palkkaustyyli sitten muuten tuo. Seuraamisen jälkeen otettiin ruutua, missä HUi yritti taas huidella suoraan ruutuun. Tätä korjattiin ja löytyihän se lopulta. Ruudusta vain suullinen palkka. Palkatta myös suora luoksetulo ja ohjattu (oikea) mitkä ok - tai tarkemmin ajatellan noudun luovutus oli vino. Pitäisi reenata erikseen. Sitten tunnari, mikä jälleen oikein, vähän siellä sitä sähellystä on - mutta alkaisiko nyt kestää kuitenkin palkattomuutta hieman paremmin.

Tokassa setissä palkkausta ruudun merkistä ja ruudussa seisomisesta. Otettiin istumista, mitä tahittiin hyvä tovi. Oli hidasta ja sitten tuli jo koomakin käymään. Tein hyvästä vinkistä sitten niin (kiitos Pia) että kävelin edes takas seurauttamatta ja siitä lennosta annoin "sit" käskyn. Tätähän olen tehnyt mutta olen itse aina pysähtynyt, tätä voisi harjoittaa näin jatkuvasti liikkuen mutta ei kuitenkaan seurauttaen. Tämä oli tosi vaikeaa Huiskulle.

Tänään iltasella reenattiin vielä Hämeenkyrön maneesilla. Hui aloitti kierrolla ja 2kg kapulan luovutuksella mikä tosi hienosti. Sitten vähän seuraamista kainalopalkalla, se ok. Sitten tehtiin palkatta ruutu (mikä hienosti), metallinouto ja ohjattu. Metallinouto myös tosi hyvin. Ohjatussa meinasi mennä keskikapulalle, pysähtyi hyvin toppaa käskyllä ja haki hyvin oikean (piti ensin ottaa vasen puoli mutta mun reenikamat olikin keskellä kenturaa..). Sitten tunnari, mikä tosi hienosti - jos ei oteta mukaan sitä että tuontivaiheen alussa Hui tipautti oman ja toi sen sitten hyvin luovutukseen! Olimpa onnellinen tästä! Ekan setin loppuun vielä merkkiä ja ruutua palkaten molemmista. Ruudussa paikanhakuja ja taaksepalkkausta. Otettiin myös ohjattu uudestaan, missä hieman nyt häröilyä - lähti oikealle hyvin mutta bongasi naapurikehän merkin.. Otin kokonaan uudestaan ja näin ok. Palkkaus vauhdista.Tokassa setissä otettiin vielä ruutua uudelleen ja paikanhakuleikkiä merkin ja ruudun välillä. Tämän jälkeen hieman istumisia ja loppuun kaukoja.

Olipas kivaa kun pääsi reenaamaan näin paljon, ennenkaikkea kun saatiin kisapaikka Porin kokeeseen 1.4.!