Tänään tiistaina otettiin pari settiä reeniä. Aamupäivällä ihan kotipihassa Huin kanssa, missä ensi alkuun pari kertaa hyppyä AVO tyyliin, toimi ihan ok - istuminen saisi edelleen olla nopeampi. Hypyn jälkeen tehtiin aika pitkiä pätkiä seuraamista, palkkailin perusasennoista sekä täyskäännöksistä - Hui toimi ihan mukavalla vireellä. Luoksetulon toppeja otettiin kierron yhteyteen ja loppuun vielä kaukoleikkiä.

Iltasella raijasin Multivanillisen tenavia Pian ja Tuplan riemuksi Nokialle missä treffattiin pikaisten reenien merkeissä. Hui teki reenin kahdessa setissä. Aloitettiin seuraamisella, mikä ihan jees - aikast mukavaa kun tämä liike nyt pääsääntöisesti pelittää sillä on sen kanssa sitten tahittukin.. Seuraamisen jälkeen ruutua, ensin pari niin että Pia kävi näyttämässä paikkaa ja sitten vielä vahvistettiin niin että lelu oli ruudussa - Huilla kun ei selkeästi vielä ole ideaa siitä miten ja mitä sen pitää ruudun suhteen tehdä. Paljon toistoja siis.. Otettiin ekassa setissä vielä liikkeestä maahanmenoja missä käsiapu on todella tehnyt tehtävänsä - aika uskomatonta kuinka nopeasti Hui todella pystyy tippumaan maihin, olen ihan intona . Seuraamista saa kyllä toistojen jälkeen vaatia, sillä helposti rupeaa ennakoimaan ja seuraamisasento muuttuu matalaksi. Maahamenon jälkeen otettiin parit pätkät vielä seuraamista, ekassa pätkässä selkeää ennakointia - toinen paljon paremmin.

Tokassa setissä otettiin ensin luoksetulon stoppeja kierron kautta. Tein ensin pari niin että pallo kädessä - mutta sitten koitin niin että pallo taskussa - topista ensin kunnon suullinen kehu ja vasta sitten pallo taskusta - tämä saattaisi olla parempi kun huomioi vielä Huin silmänkäytön noin ylipäätään.. Loppuun vielä tunnaria. Ensin yksi oman etsiminen heinikosta ja sitten pari toistoa niin että hämykasa vieressä - nämä ok.

Kivat pienet nopsat reenit - kiitos Pia!