Lauantaina herättiin aikaisin koirien kanssa ja kävästiin metsässä pienellä kimppalenkillä. Laitoin Oskun ja Vaun sisälle syömään ja otin Huilla pienen tottistelutuokion pihalla. Sivulletuloa + perusasentoa "höylättiin", kuten myös imutusseuraamista. Lisäksi leikittiin räsyllä ja sitä Hui jo tuo varsin mallikkaasti mulle takaisin revitettäväksi - oikein murinan kanssa sitä revitäänkin ;)

Yhden jälkeen suuntasin Huin ja Vaun kanssa kohti Tampereen Eteläpuistoa missä oli agilitykisat Takuttien järjestäminä. Vaulla ja minulla oli kolme starttia joista tuloksina 0 ja 2. sija, HYL ja 10vp. Kaikki radat oli mielestäni suhteellisen helppoja, ekalla radalla Vau oli jotenkin löysä - liekö kuumuus vai mikä vaikuttanut. Aika riitti kuitenkin heti Yokon jälkeen toiseksi :) Kahdella viimeisellä radalla Vau oli oma sähäkkä itsensä - mutta siitä huolimatta pysyi lähdöissä mainiosti - ainoa ISO harmittava asia on että toisella radalla Vau räiskäisi A:n alastulon enkä sitä sitten vauhdin hurmassa korjannut. Muuten radat olivat mielestäni suht mallikasta menoa - jos nyt ei tietysti laske hyppärin turhaa painostamista (kielto + rima..). Mutta Vau OLI taitava!!

Hui pääsi aina ratojen välissä ja miten milloinkin sopi autosta ihmettelemään kisapaikan hälyä. Alussa se oli vähän sitä mieltä että oltiin saavuttu jonnekkin todella outoon osoitteeseen - toisten koirien haukkuminen sai sen jämäämään. Pikku hiljaa päivän mittaan pieni mies kuitenkin rentoutui ja loppujen lopuksi oli jo aika riehakkaallakin tuulella päivän päätteeksi.

Sunnuntai meni pitkälti taimien kanssa möyriessä, mutta Hui pääsi sen verran hommiin että otin sen kanssa jäljen niin että se sai sieltä samalla päiväruokansa. Pikku ahmatti olisi taas halunnut kiitää hurjaa kyytiä, mutta nyt jälleen vaadin sitä ottamaan jokaisen nappulan matkan varrelta. Muuten sunnuntai meni koirilla pitkälti oleskellessä ja Vaulta ja Huilta myös keskinäisissä telminnöissä. Välillä piti Hui kuitenkin viedä nokosille, Vaun virtapiiri kun on lähes ehtymätön ;)