Eilen maanantaina osallistuttiin Huin kanssa kisanomaisiin tottisreeneihin Kyötikkälässä. Iso kiitos Kaarinalle ja Lilille järjestelyistä!! Kisafiilistä oli ilmassa, oli kaksi kenttää, numerolaput, tuomarit, henkilöryhmät ja koirien tarkastukset - huippua!

Huisku oli neljännessä parissa parinaan mali Ipa. Kokonaisuudessaan olin tosi tyytyväinen Huin työskentelyyn, toki palkkaakin tuli paljon.

Ilmoittautumisesta viiveellä palkka, minkä jälkeen piitkä odotus seuraamissuoran päässä. Janilta hyvä muistutus, että koiralle ei saa sanoa enää mitään sen jälkeen kun paikallaoleva koira on perusasennossa ja tuomari antaa luvan maahanmenoon - eli sen jälkeen ei enää viritetä saati korjata perusasentoa. Seuraaminen tuntui hyvältä, täyskäännös tosi skarppi - mistä palkka. Käännökset hyvä, palkka myös sakaran täyskäännöksestä. Myös henkilöryhmässä Hui tuntui tosi hyvältä, suullinen kisapalkkaus seuraamisliikkeen päätteeksi. Tämän jälkeen virittelyt istumisliikkeeseen - palkka tosin jo valmistelevan seuraamisesta, missä kontakti hyvä. Tämän jälkeen liike uudelleen ja istuminen, mikä hyvä.

Liikkeestä maahanmenossa juoksin nyt reippaampaa vauhtia, maahanmeno ihan hyvä  - ei nyt se paras mahdollinen syöksyminen, mutta saanko sitä sitten koskaan Huista ulos jää nähtäväksi.. Luoksetulossa tuli hieman banaanilla mutta suoraan eteen. Seisomisesta suora palkka, luoksetulo erikseen aivan Janin läheltä. Olin varma että tekee banaanin Janin kohdalle mutta tuli hienosti läheltä suoraa - hyvä Huisku!

Sitten noutoihin. Hyvä seuraaminen kapuloille, mistä palkkaa. Siirtymäharjoitusta hieman 2kg kanssa, tämä myös hyvin. Itse nouto ei ollut paras mahdollinen - se kapula pitäisi saada niin paljon pidemmälle.. Luovutus siisti, pieni huomautus tosin etusormella.. Siirtymistä telineille piti neuvotella hieman enemmän - ts. asento alkoi vajota. Huomautin ja palkkasin kun petrasi. Telineet ok, Jani ei ainakaan nähnyt niissä mitään huomautettavaa - kunhan nyt ohjaaja osaisi heittää kapulat kelvollisesti. Se kulmikas kapula vaan helposti pyörii ihan minne vaan..

Liikkeiden lopuksi eteenmeno. Pallo valmiina. Hui veti itsensä ihan kelvolliseen koomaan ja valmistelevassa osuudessa piti hieman neuvotella. Ekat 5-6 askelta ihan kelvollista, mutta sitten alkoi ennakoida. Nooh, tässä ei nyt ihmeitä ehdi sille tehdä - pientä pihareeniä kuitenkin tiedossa. Tämän hässäkän jälkeen Hui lopulta pääsi eteenmenoon ja tovi leikkiä pallolla. Reenin lopuksi paikallaoloon - tippui huonosti maahan, mistä myös piti keskustella. Tätä myös pihareeninä. Jotenkin tähän tuntui vaikuttavan se että taisteltiin tuosta eteenmenon valmistelevasta osuudesta..

Pientä virhettä ja petrattavaa siis riittää, mutta kokonaisuuteen olin kyllä tosi tyytyväinen. Hui oli hyvässä vireessä ja teki vapautuneesti hommia. Pätevä Huisku!

Oli tosi kiva ilta isolla porukalla ja äärimmäisen hyvä ja hyödyllinen reeni. Näitä lisää!!