Sunnuntaina ei pahemmin sen enempää touhuiltu itse treenaamisen suhteen kuin lähiaikoina muutenkaan. Päivällä käytiin koko perhe ja kaikki koirat kiertämässä Pikku Ahveniston lenkki. Otin Huinkin mukaan kun ajattelin että remmissä mennään ja vauhti on lähinnä löntystelyä meikäläisestä johtuen. Hui oli tietysti remmissä koko reissun ja kävelikin nätisti. Lenkki kuitenkin aiheutti sen että tovin autossa oltuaan se ontui selkeästi. Tätähän ei ole ilmennyt juuri muuten ollenkaan - ontuminen on tullut esiin vain tietynlaisessa liikkeessä, ei pienten pissalenkkien yhteydessä.

Sain Riitalta neuvoa yrittää saada Huille aikaa Osteopaatille ja/tai akupunktioon, ja sainkin hyvällä tuurilla ajan heti huomiselle tiistaille. Käynnin tarkoituksena on tietysti tutkia mistä kivistää ja tehdä sitten hieman pidempää hoitosuunnitelmaa.

Sunnuntai-illalla kävin vielä rautatieasemalla anoppia vastassa ja otin Huin mukaan, sillä kun on aikamoinen "pöhkimiskausi" menossa. Vähän tunnen piikkiä lihassa siitä että en ole tarpeeksi nyt käynyt sen kanssa sosiaalistumassa, mutta eipä peli kai vielä ole menetetty. Rautatieasemakeikka meni kuitenkin hienosti, ensin piti hieman pöhkiä ihmisille - mutta hienosti Hui rauhottui tilanteeseen ja lopuksi se ei välittänyt yhtään mitään ympärillä liikkuvista ihmisistä, kuulutuksista tms.