Vaun kanssa suunnattiin sunnuntaiaamupäivällä agireeneihin Hämeenkyröön. Reenien vetäjänä tällä kertaa Rina, ja kivat reenit olikin! Eka pätkä lämmittelyä ja kontaktien varmistelua, ei mitään erikoista huomautettavaa - tosin yksi rima tippui kun ohjaaja teki ihan mitä sattuu ohjauskuvioita. Toisella pätkällä haasteina keppien avokulma sekä "siksak" hyppykuvio. Avokulma onnistui hienosti (tosin varmistelemalla) ja hyppykuviokin saatiin toimimaan kun ohjaaja pääsi kartalle koiran vauhdista ja ohjaamisen ennakoimisesta. Vau oli tietysti pätevä ja kävi ihan älyttömillä kierroksilla, hampaat oli hiassa useamman kerran - mistä kyllä sai palautetta Päättämätön. Kolmannella pätkällä oli takaakiertoa sekä tiukkoja hyppykulmia. Tässäkin hieman säädettiin ennenkuin saatiin ideaali reitti, hieman on hakusessa ohjaajalla edelleen se että minne todellisuudessa ehtii ja minne vain kuvittelee ehtivänsä Silmänisku. Oli tosi hyvät reenit, ja näillä eväin mennään kisaamaan Vaun kanssa kaksi starttia Tamskille, saas nähdä mitä siitä sitten tulee. Kisataukoa on takana 11kk!

Iltasella oli sitten Huin vuoro ja treffattiin tokoreenien merkeissä Hanna, Anne, Kati ja Emma Tesomalla. Hui aloitti seuraamisella. Se oli hyvää tänään! Hetsailin sitä lelulla ja vire oli hyvä. Hieman ehkä ekalla pätkällä pyrki edistämään mutta muuten paikka säilyi hyvänä! Muutama satunnainen päänlasku "esiintyi" mutta hyvin se taas korjasi. Tätä siis lisää Hymy.

Sitten otettiin luoksetulon jättöjä. Tarkoitus oli ensin palata palkkaamaan se hyvästä istumisesta, mutta se ei oikein onnistunut kun pää pyöri levottomana. Sain hyvää vinkkiä - mitä Laurakin taisi mainita - Annelta vapauttaa Hui kesken mun kävelyn lelulle jolloin sen keskittyminen olisi kohdistettuna minuun eikä epämääräiseen pyörimiseen istumisessa. Tein näitä muutamia toistoja ja tuntui toimivan hyvin! Olisi ehkä myös järkevää vaihtaa jättökäsky, sillä annettuani jättökäskyn "sit" Hui alkoi kuin käskystä pälyillä ja pyörittää päätään.. Luoksetulojen loppuun vielä yksi vauhtiluoksetulo lelulle.

Sitten otettiin noutoa.. Ensin yksi "perinteinen" vauhtiluoksetulo, tämä ok varsinkin paluuvauhdin osalta. Sain tässä hyväksi vinkiksi näin suhteellisen paljon silmää käyttävällä koiralla unohtaa kapulan hakuvaiheen (ja sitämyöden sen kyttäyksen) ja ottaa kapulareeniä vain palautussuuntaan. Toki silloin tällöin perusnoutoa ja kapulanhakuakin - riippuen siitä mitä reenataan.

Reenien loppuun vielä eteenmeno. Vietiin nahkapallo yhdessä Huiskun kanssa. Lähetin suht pitkältä matkalta ja taas ekalla kerralla hieman epäröi eikä lähtenyt. Toisella lähti hyvin, pallolla loppuleikit Hymy.

Paljon tuli taas hyviä vinkkejä, paljon kiitoksia koko reeniporukalle - oli kiva sunnuntaiehtoo Cool.