Sunnuntaiaamuna ajeltiin taas Längelmäelle Hannan ja poikien kanssa. Siellä treffattiin Katja ja Zen, Arja ja Zac sekä Kaarina ja Hiski. Meillä mukana Hui, Veikka ja Veeti.

Reenit aloitettiin luoksepäästävyydellä sekä paikkamakuulla. Hui - kuten kaikki muutkin olivat tässä tosi päteviä - hienoa Hymy.

Tokottelut otettiin taas kahdessa eri setissä. Hui teki ensin seuraamista. Se oli mukavassa vireessä ja seuraaminen oli ilmeisen hyvää - i-i-i-i-h-a-a-n-a-a-a-a-a-a-!!!!! Otettiin käännöksiä, yksi juoksuosuus ja pysähdyskin, hyvin toimi. Seuraamisen jälkeen maahanmenoja. Nämä nykyosaamisen mukaan, eli ei vielä ilman apuja osaa. Reeniä lisää siis. Sitten vielä hyppyä alokasluokan tyyliin, tämä hyvin. Otin myös yhden ihan liikkeenomaisesti, hienosti meni! Taisin vielä ekan session loppuun ottaa esteenkierroilla muutamat luoksetulon loppuasennot, tuli lujaa ja liki - mitä ei tapahdu oikeastaan ikinä (ainakaan tuota liki tuloa) itse varsinaisessa liikkeessä.

Toisessa sessiossa Hui teki hieman seisomista, mikä parhain niin että palkka taskussa. Tätäkin pitää vaan vahvistaa. Tehtiin myös perusasentojumppaa sekä istumisia - ok. Hui pääsi lopuksi paikallaoloon Zenin treenatessa. Kaksi kertaa sain käydä huomauttamassa, kerran se nousi kokonaan ylös ja säntäsi jo kohti Zeniä. Olihan ärsykemäärä aika huikea - lentävät lelut ja kapulat ja lelulla pärräävä Zen Nauru, mutta kestää se silti pitää. Pääsääntösesti olin ihan tyytyväinen paikkamakuuseenkin, koska ei sitäkään nyt paljon olla otettu.

Hyvien tottisreenien jälkeen lähdettiin vielä Kaarinan, Hannan ja Katjan kanssa metsään esine- ja jälkireeneihin. Tosin siellä reenattiin myös EK:ta, tarkkuutta nyt ainakin Silmänisku. Hanna teki Huille merkkaamattoman jäljen, mittaa n. alokasluokan verran - jäljellä 8 keppiä ja janalla mittaa ehkä n.20m. Jälki vanheni n. tunnin minkä aikana otettiin esineruutua. Vein yhdessä Huin kanssa kaksi esinettä (ahne minä!) ja palasin lähettämään etulinjalle. Ekan se löysi hyvin, sen luovutusta piti hieman muistella mutta lopulta ihan ok - mistä pallo palkaksi. Toisen esineen kanssa Hui oli jo unohtanut mielikuvan eikä irronnut ruutuun. Tähän Hannalta ja Kaarinalta hyvä huomio - eli ei turhaa lähetystä jos koira ei irtoa vaan heti auttamaan koiraa etenemällä sen kanssa ruutuun ja kun se irtoaa itse pysähtyy. Toinenkin esine nousi näin hienosti. Hanna vei vielä yhden esineen uudestaan, siitä hyvä nosto ja palautus.

Esineiden jälkeen lähdettiin jälkimetsään. Jana oli aivan SUPER. Hui eteni suoraan eteen jäljelle, nappasi oikean suunnan ja lähti varmasti jäljestämään. Kaikki kahdeksan keppiä ilmaistiin hienosti, mistä palkaksi niillä leikkiä ja kissanruokaa. Pitää nyt miettiä tuota palkkausta, olisiko vielä motivoivempaa tuoda oma lelu metsään keppien palkaksi? Nyt myös ennen jälkeä leikin satunnaisella kepillä, en tiedä oliko sillä merkitystä itse keppien ilmaisulle. Kaksi pientä eksymistä meille tuli jäljellä - mitkä siis vain "loogisesti" päättelin, jälkihän oli merkkaamaton. Hui kuitenkin teki jatkuvasti töitä ja hienosti löysi tiensä uudelleen jäljelle. Olin aivan supertyytyväinen Huiskuun!

Oli tosi kiva päivä, paljon tuli reenattua ja paljon hyvä vinkkejä ja neuvoja taas saatiin! Kiitos kaikille Nauru.