Treffasin Minnan, Harrin ja Tuijan kanssa Harjavallassa. Ennen tottisreenejä kävin tallaamassa Huille jäljen vanhenemaan. Jestas että Harjavallan metsät on hulppeita jäljen tekoon! Onhan ne sitten aika helppoja koiralle, ts. maastonvaihteluita ei ihan liiaksi 1.5 km jäljelle tullut.

Tottiksessa Hui teki kahdessa osassa. Ekassa setissä PK tottista kisanomaisesti. Ensin ilmoittautumiseen. Hui oli taas hyvin täpäkkänä, hyvässä vireessä. Seuraamisessa painoi aika lailla, mutta se asenne on niin ihana . Palkkaus vasta liikkeestä istumisesta. Seuraaminen henkilöryhmineen + istuminen hienosti. Maahanmeno ok, luoksetulossa tuli lujaa - palkkasin vauhdista. Toppaamisessa ensin palkka heti pysähdyksestä - toistolla luoksetulo, mikä loppuun asti. Tässä törmäsi..

2kg nouto ihan ok, nyt tosin luovutuksessa taas vino + vähän nojasi. Mistä pirusta tää tämmönen nyt on tullut?? Telineet tosi hienosti, hyvä ilmava hyppy vaikka olin itse taas varmaan ihan jäykkänä kauhusta.. Tuija vei pallon mun palkatessa noudoilta ja eteenmenokin onnistui hienosti. Se on hyvä se, sillä Hui ei ole kertaakaan kisatilanteessa irronnut eteenmenoon Harjavallan kentällä..

Pienen tauon jälkeen vielä toinen setti. Hui aloitti pitkän suoran seuraamisella, palkkaus hyvin pyörivästä täyskäännöksestä. Sitten ruutua. Pallo valmiina, hienosti meni ruutuun. Toisto niin että palkkaus heti seisomisesta. Otin vielä erikseen loppuosan, se hyvin. Sitten tunnari. Taisi vähän koskettaa väärää, mutta toi kuitekin oman. Loppuun vielä luosketuloreeniä, Tuija heitti pallon "toppaa" käskystä. Olipa kivat ja onnistuneet tottistelut! Iso kiitos Minnalle ja Harrille että saatiin tulla vierailemaan!

Tottisten jälkeen porhallettiin jälkimetsään, Tuija tuli seuraksi - kiva .

Huin jälki oli n.1.5km pitkä - ja ehti vanheta 2.5tuntia, eli ehkä vähän liiaksikin. http://www.sports-tracker.com/#/workout/hatoivan/2vtjtjeeoo8g0ttm

Hui oli yhtä pientä outoa kohtaa lukuunottamatta tosi loistava. Janalla jälki nousi hienosti ja oikeaan suuntaan ja kaikki neljä keppiä nousivat tosi hienosti. Lenkkipolkujen ylitykset sujuivat hienosti (vaikka jälkeä tallatessakin näin lenkkeilijöiden juoksevan jäljen yli). Pieni pyöriminen tuli lähellä lenkkipolkua, koetilanteessa olisin luullut Huin paikantavan keppiä - nyt en tiedä mitä se siellä etsi. Ehkä joku lenkkeilijä oli pysähtynyt siihen tarpeilleen tms.. Jatkoi kuitenkin tästä itsenäisesti jäljestystä. Olin ihan supertyytyväinen jäljen ajoon ja keppien ilmaisuun.

Jäljen jälkeen vielä esineruutureeniin. Vau pääsi tallailemaan ruutua. Ruutu oli syvää ojaa lukuunottamatta tosi helppo - aukeaa mäntymetsää. Hui nosti hienosti kaksi ekaa esinettä mutta siellä ojan pohjalla ollutta esinettä se sai etsiä hyvän tovin. Olin jo melkein helpottamassa reeniä, kunnes se yht'äkkiä paikansi esineen. Varsin onnistuneet esinereenitkin siis!

Kaikki meni varsin putkeen, nyt ei puutu kuin kisapaikka! No, täytyy toivoa että kisapaikka Harjavaltaan irtoisi + sitten on kalenterissa se Hämeenkyrön kisa.. Jännää! Kiitos Tuijalle seurasta, kiva oli nähdä ja reenata yhdessä.

Vau on voinut tänään tosi huonosti. Harrin mukaan olisi oksentanut aamulla + täällä Säkylässä oksensi melkein heti kun tultiin + sitten kun oltiin rauhallisella käpöttelylenkillä + nyt illalla oksensi iltaruokansa.. Iltaruualla ei myöskään syönyt kaikkea ruokaansa, kuten ei aamullakaan. Voi järkky, mitäköhän tästä oikein seuraa..