Vkolla vähän tokotteluita Pian ja tenavien kanssa. Suhteellisen nopsat ja tapahtumarikkaat, en nyt muista tarkalleen mitä tapahtui - muuta kuin sen että tunnari onnistui! Vähän NOM tottista myös pihassa vkon aikana.

Sunnuntaiaamuna treffattiin Riitan ja hieman myöhemmin myös Tainan kanssa Kyröskoskella jälki- ja esinereenien merkeissä. Riitta teki Huille n.1.5km jäljen kuudella kepillä. Jana oikealle. Jälkien vanhetessa treenattiin esineet. Huilla neljä esinettä valmiina. Eka esine nousi ihan hyvin. Sitten juooooooossstttiiiiiiin hyvä tovi. Jonka jälkeen loput kolme esinettä nousi. Ärsyttävää, tuo juoksuosuus pitäisi jotenkin saada kitkettyä tyystin pois.

Sitten jäljelle. Jännitti aika lailla koska viime vkonlopun jälkireenit meni vähän mönkään. Hui oli kuitenkin tosi pätevä, olimpa tosi tyytyväinen ja iloinen! Hui jäljesti hyvin, Riitta oli tehnyt hauskoja jäynöjä - mutta hyvin Hui niistä selvisi. Loppusuoralla oli lenkkeilijä koirineen hieman tallonut jälkeä ja se hieman aiheutti Huille päänvaivaa ja kutoskeppiäkin jouduttiin tovi etsimään. Kaikenkaikkiaan kuitenkin tosi hyvä suoritus jäljeltä! Iso kiitos Riitalle hyvästä jäljestä!

Ensi sunnuntaina vielä reenilöiset ja niillä sitten kohti Norjaa!

Tänään käytiin hakemassa ensimmäinen annos Ekinokokki lääkitystä. Torstaina annan Advocaten mahdolliseen nenäpunkkiin ja sitten taas maanantaina Ekinokokki lääkitys. Huisku parka, mutta eipä ainakaan ole sitten mitään vapaamatkustajia.