Olipas hurjakurja ilma kun tänään otettiin kisanomaista PK tottisreeniä  Nokian majalla. Mulla oli tenavat tuttuun tapaan mukana ja olipas pinnakin hieman kireenä. Ei oikein hyvä asetelma, mutta onneksi itse reeni meni mukavasti.

Sateen ja ukkosen hieman hellitettyä otettiin reeni yhdessä Bertta-malin ja Tarjan parina. Hui tuntui tosi kivalta, taas tässä tuli eteen se asia että olin kuvitellut että Hui ei pelitä vesisateessa mutta hienostihan se pelitti - jos nyt ei lasketa mukaan sitä että perusasentoihin istuminen + liikkeestä istuminen eivät menneet niin nopeasti loppuun saakka mitä pitäisi. Seuraamisessa Hui hieman painoi (!) ja ilmeisesti tätä myöden hieman myös aurasi. Kontakti pysyi hienosti ja henkilöryhmä ok - palkkaus siellä. Liikkeestä istumisessa asento oikein, ei nopeimmasta päästä - palkkasin silti koska se kenttä oli niin märkä enkä halunnut alkaa tahkota huonoa fiilistä varsinkaan itselleni.. Liikkeestä maahanmeno voimakkaalla avulla ja pienellä pakotteella, tippui hienosti - heti palkka tästä. Luoksetulo myös - tuli lujaa ja ihan nirkosesti törmäsi lopussa. Seisomisesta heti palkka, otin myös luoksetulon - se myös ok. Sitten hieman hetsausta 2kg kapulalla - se on yllättävän vaikeeta. Tuntuu kyllä sillä pelittävän hyvin ja Huin olemus muuttuu. Otin yhden noudon, kapula jäi tosi lähelle ja itse noutokaan ei ollut paras mahdollinen. Tätä pidän kyllä hyllyllä, tehköön sitten täydellä innolla itse SM:ssä! Emmin telineiden suhteen enkä halunnut ottaa niitä tähän väliin, joten 2kg noudon jälkeen vain siirtymä metriselle, hetsaus kapulalle ja palkka perusasennosta. Tämän jälkeen eteenmeno, se valmiille pallolle - ok. Hetken palkkaus eteenmenosta pallolla jonka jälkeen seurautin paikallaoloon. Paikallaolossa oli ihan ok vaikkakin sataa tihutti reippaammin.En pitänyt tosin kovinkaan kauaa. Tästä loppupalkat, pieni lenkitys ja autoon. Jäi hyvä fiilis!

Kun muut oli reenanneet, otin vielä ihan pienen reenin Huiskulla. Ensin seurautus kisanomaisesti kentälle, tästä palkkaus juuri ennen tuomaria (Tainaa). Sitten pätkä seuraamista kisanomaisesti ja tästä palkkaus - ei kytsimistä ja muutenkin tuntui hyvältä. Tainan kierrolla yksi luoksetulon loppuasento - tuli tosi kiinni ja lujaa, myös perusasentoon siirtyminen hyvin. Sitten päätin kuitenkin vielä ottaa telineet. Ne meni Huimaiseen tyyliin, menohyppy metrisellä ei ollut tosin niin ilmava kuin yleensä - mutta ei kuitenkaan osunut ja tosi voimakas hyppy takaisin. A este hienosti. Tästä loppupalkat ja olimpa tyyyyyyytyväinen! Ihana Hui - olempa iloinen kun tämä tottis tuntuu nyt niin hyvältä.

Kiitos kaikille reeniseuralaisille! Ja kuten puhuttiin, yritetään ottaa vielä kerran uusiksi ennen itse isoja kisoja!