Keskiviikkona työpäivän päätteeksi Osku ja Vau pääsivät pitkästä (kaksi vkoa flunssaa..) aikaa piiitkälle metsälenkille. Kivaa oli meillä kaikilla, Vau juoksi ainakin viisi kertaa sen mitä minä ja Osku - ja keppi suussa ;)

Lenkin jälkeen lähdin Huin kanssa kylille, käytiin pyörimässä Ylöjärven keskustassa ihan ruuhka-aikaan - ja herra ei ollut oikeastaan milläskään. Alkaa siis hienosti tottua autoihin ja muihin menopeleihin. Tänään tai huomenna havittelin pääseväni käymään Tampereella, katsotaan josko aikataulut natsaa sen suhteen.

Hui sai iltaruokansa jäljeltä, jonka tein vähän pidempään heinikkoon naapurin puolelle. Se ei Huita haitannut vaan se edelleen todella ahneesti ja kiihkeästi jäljesti ja haki nappuloita. Tein jälkeen hieman kaarta maastosta johtuen ja se oli ehkä noin 6-8 metriä pitkä missä nappuloita joka askeleella. Saan jarrata sen menoa edelleen aika voimakkaasti, se ei Huita haittaa jäljestyksen kannalta - ei siis nosta päätään pois jäljeltä vaan pikemminkin toimii toisin - se suorastaan heittäytyy jäljen päälle ja suurinpiirtein ryömii eteenpäin. Sain eilen ihan pidätellä naurua, niin koomisen näköinen se oli - harmi että ei ollut kameraa - ja ylimääräsiä käsiä matkassa!