Maanantaina käväisin Mutalassa, missä otettiin Hannan kanssa pikaset tokottelut. Reenit jäi vähän tyngäksi kun en ainakaan minä tajunnut että siellä on agilityvuorokin maanantaisin.. Otettiin seuraamista, mikä oli tosi hyvää! Hui jopa painoi . Otettiin jäävistä vain istuminen, missä tovi tahittiin itse seuraamisen kanssa - se oli taas sitten huonoa. Hui pitää kyllä paikkansa ja kontaktinkin, mutta sen asento on matala ja omasta mielestäni asenne väärä. Itse istuminen kuitenkin oikein, ei tosin liian nopea.. Otettiin seuraamisen alkuja niin että käännyin heti oikealle ja kun se skarppina tuli perässä palkkasin - tätä tehtiin myös tänään pihassa. Pitänee ottaa kuuriluontoisesti - tosin tuohon jäävien seuraamiseen pitää nyt keksiä jotain muutakin - odotukset on korkealla tulevan leirin tokokoulutuksen osalta..

Tänään tiistaina reenattiin metsäjuttuja Pian kanssa Sasissa. Jälkien vanhetessa otettiin esineet. Huille kolme esinettä niin että jokainen vietiin yksittäin Huin nähdessä. Hyvä suoritus näin, keskimmäistä esinettä mikä muistutti palloa - vai taisi jopa olla ns. entinen pallo - piti tietysti hieman mättäällä väylätä mistä huomautin karjaisemalla "esine" käskyn uudelleen. 

Pia oli tehnyt Huille hyvän jäljen, maasto oli aika haastava - paljon kasvillisuuden vaihdoksia - kanervikosta vadelmapuskaan ja heinikkoon yms. Maa oli myös tosi pölyistä johtuen viereisistä hiekkakuopista + sorkkaeläinten jälkien määrä oli aika valtava. Hui teki hienon janan, jeeee! Hyvin eteni ja reagoi jälkeen + nosti jäljen hienosti oikeaan suuntaan. Koko jäljestys oli tosi hyvää motivoitunutta työskentelyä mutta piru ne kepit.. Tänään taisi nousta 2,4 ja 6 kepit.. Että sillä lailla. Mietittiin Pian kanssa että joku kerta voisi piruuttaan koittaa hieman helpompia keppejä - ts. me reenataan aika pienillä ja vielä suhteellisen tuoreillakin kepeillä - vaikka toisaalta haluan pitää sen näin, kun Hui niihin kuitenkin hyvin reagoi niin tahtoessaan.. Palkkausta pitää miettiä, ehkä voisi koittaa taas palloleikkiä tms. En oikein tiedä mitä noiden keppien kanssa pitäisi tehdä, kun huomauttaakkaan en haluaisi..

Kiitos kivasta reeni-illasta Pialle