Toimelias päivä on taas takana. Tein töitä jälleen kotitoimistolta, ja olikin töiden suhteen mukavan rauhallinen päivä. Huille tein lyhyen (4-5m) jäljen (rinnakkain/limittäin askeltaen), makupala joka askeleelle. Hui oli tosi taitava ja jäljesti tarkasti jokaista makkaraa myöden :) Huin ruokahalu on muuten kaikkisuudessaan palannut, sillä päivän mittaan se on syönyt kuppinsa viimeistä pisaraa myöden tyhjäksi.

Työpäivän päätteeksi ajelin Huin kanssa Koiramme omaan kauppaan Pispalaan. Liikenne oli aika hurjaa, ohi vilahteli myös mopoja, pyöriä ja jos mitä härveleitä. Käveltiin vähän pyörätiellä edestakaisin ja käytiin toki myös ostoksilla itse kaupassa.. Matkaan tarttui iso kasa uusia leluja (kaikkia kaksi ;)) sekä luita koirille.

Tein Oskun ja Vaun kanssa piiitkän metsälenkin ja molemmat selvästi päästivät kenties Huin aiheuttamia höyryjä. Vau juoksee yleensäkin paljon ollessaan vapaana, mutta nyt se juoksi itsensä aivan läkähdyksiin ja makasi lenkin varrella jokaikisessä ojassa ja lammikossa viilentelemässä olemustaan - ihqua!

Osku rävähti tänään Huille ensimmäistä kertaa. Olin syötellyt pihalla makupaloja koirille ja Osku aina tarkkana poikana jää vähintään seuraavaksi 10 minuutiksi nuuskimaan "syömiskohtaa", jotta kaikki hukkapalat saadaan korjattua talteen - Hui sitten sattui siihen harhautumaan ja Osku kertoi vähemmän ystävällisesti kenen maalla herra kävelee.. No, tilanne ei ollut onneksi kovin paha ja toisaalta hyvin odotettavissa - Osku on aikanaan marssijärjestyksen ruuan suhteen kertonut myös Vaulle, joten tämä oli hyvinkin odotettavissa. Hui toki säikähti tilannetta mutta hetikohta sen jälkeen oli Oskun jaloissa mielistelemässä.. Tarkkana saan siis edelleen näissä tilanteissa olla, onneksi kotiutuminen on kuitenkin pääsääntöisesti mennyt hyvin.

Huin kanssa otin illalla poikien kanssa muutamia luoksetuloja, sekä jatkettiin "reenejä" myös seuraamisen, kontaktinoton ja leikkimisen suhteen.

Vaun kanssa otin hieman tottista kotipihassa ja neiti oli aivan täpinöissään. Kierrokset oli kaakossa ja kun yritin ottaa kaukoja, se vaihtoi asentoa nanosekunnin välin hyppien samalla puoli metriä eteenpäin.. Hieman liian korkea viretila ;)