Eilen illalla Ellan syöttöjen välissä ampasin Haavistolle pikareeneihin Hannan ja poikien kanssa. Hui ja Veeti aloitti parina, missä ensin ilmoittautumiseen. Hui oli hyvässä vireessä  . Ilmo ok, mistä seurautus paikallaoloon - tässäkin hyvä vire ja estäähän se mun kävelyä aika tehokkaasti.. Paikallamakuussa ei ollut mitään moitittavaa, mihinkäs virkamies sieltä nyt kesken kaiken .

Paikallamakuusta suullinen kehu ja seurautus kentän alkupäähän - millä matkalla huomautin kerran suullisesti + tekemällä käännöksen kun vilaisi eteenpäin - vire ei ollut niin hyvä kuin alussa. Maatutin "käy siihen" käskyn alla tovin ennen kuin siirryttiin seuraamiskaavion alkuun. Seuraaminen oli ihan jees, mutta ei super. Pari kertaa alussa vilaisi eteenpäin, mutta petrasi käännöksistä. Vauhdinmuutokset hyvin, täyskäännökset huonot - itsekin olin huono kun jäin ikäänkuin odottamaan Huita. Seuraamisen ollessa hyvää palkkasin vapauttamalla Huin, mistä se tuntui nousevankin ihan jees. Jatkettiin vielä liikkeestä istumiseen - seuraaminen ei edelleenkään parasta - istui, mutta en nyt  muista oliko se hyvä vai ei - tästä kuitenkin loppupalkaksi hyvät leikit lelulla..

Pienen tauon jälkeen Hui tuli vielä uudestaan ilmoittautumiseen Veikan parina. Oli hyvän tuntuinen, lelupalkkaus heti ilmon jälkeen. Loppuleikit ja autoon.

Vau sai hieman säätää Veikan häiriöksi, ei erikoisia. Kiitos Hannalle!