Maanantaina piti niin pitää lepopäivä mutta löysin kuin löysinkin itseni reenailemasta Huin kanssa. Tehtiin pieniä juttuja ihan kotipihassa, jääviä vahvistellen ja heti palkaten, maahanmenoa Sirken vinkin mukaan sekä vähän myös eteenmenoreeniä.

Tiistaina reenattiin tokotuksia Pian kanssa Teivon nurtsilla. Hui teki kahdessa setissä. Ekassa aloitettiin pk jutuilla. Ensin seuraamista, mikä tuntui tosi kivalta. Hui ei painanut nyt pahasti ja sitä myöden asento pysyi suorana. Jäävät tehtiin myös, liikkeinä oikein - saisihan se ne vielä nopeamminkin tehdä! Taidettiin ottaa myös seisomisesta luoksetulo, hienosti ilman törmäämättä. Otettiin myös yksi 2kg nouto mikä oli tosi hyvä, nyt en ota sitä enää ennen kisaa ja yritän heittää sitten hermostuksissani sen kapulan todella pitkälle - toivottavasti en kuitenkaan tuomaria päin.. Ekan setin loppuun vielä eteenmeno uudella pil käskyllä, se ok.

Toka setti aloitettiin tunnarilla ja muuta ei sitten tehtykään. Voi argh. Eka otettiin pelkkä oman etsintä, se ok. Sitten lähetin tunnarille, missä kapulat väljästi ympyrällä. Hui meni kapuloille reippaalla vauhdilla ja heti kahmaisi jonkun väärän suuhunsa. Sanoin tosi nätisti että soo soo, tuo homma ei onnistu ja komensin hetkeksi pötköttämään. Kun siitä sitten yritin lähettää uudestaan niin Huipa ei suostunut menemään lähellekkään kapuloita. Se kierteli ja kaarteli ja pälyili mun selkäni takana. En edes enää muista että mitä maanitteluja ja kikkailuja tehtiin että saatiin se kapuloille ja se haistelikin ihan nätisti ja nappasi omansa - mistä vauhtipalkka. Päätettiin ottaa vielä uusinta mitä ei sitten saatukaan päätökseen. Hui kertakaikkiaan kieltäytyi menemästä kapuloille. Ärsyttävää, se pälyili ja piileksi ja oli kyllä kieroliero tosi ovela. Vein sen jopa jossain vaiheessa autoon miettimään, mutta ei se siellä mitään ollut miettinyt kun ei vieläkään irronnut kapuloille. Jouduin lopulta jättämään reenin siihen tunnarin osalta, mälsää. En oikein tiedä miten pitäisi jatkaa eteenpäin. Tässä huomautusreenissä on se ongelma että en saa Huita sitten enää kapuloille - vaikka kuinka nätisti huomauttaisin.. Pienen tauon jälkeen otin Huin vielä kentälle ja tehtiin vähän seuraamista ja hauskanpitoa. Hyvin Hui pelitti, vaikkakin tunnarireeni oli mälsänä taustalla.. Mietin että jätän tunnarin nyt pariksi viikoksi tauolle, en halua hinkuttaa mitään epämiellyttävää nyt ennen PK SM:iä.

Eilen illalla otin pihassa vielä vähän tottistelua. Harjoittelin metrisen yli kapulanheittoja ja Huikin sai tehdä hyppynoudon. Ekalla menohyppy hieno, paluussa inasen kosketti. En palkannut tästä vaan otettiin uusinta, nyt hienot ilmavat hypyt molempiin suuntiin.

Tänään keskiviikkona reenattiin maastojuttuja Pian ja Heidin + tenavien kera. Pia oli oikein ahkera ja meitä oli jälki jo metsässä odottamassa kun saavuttiin paikalle. Huille oli sovittu tehtävän helppo jälki kolmella kepillä - missä ideana vaan saada onnistunut reeni. Jana oli Huilta super, eteni viivasuoraan, tarkisti hieman takajälkeä ja kääntyi hienosti oikeaan suuntaan vasemmalle. Eka ja toka keppi nousivat hienosti. Kolmannen eli vikan kepin yli Hui harmillisesti ajoi - se oli sellaisella pienellä harjanteella missä Hui oikaisi alas aikaisemmin. Pyysin sitä sitten takaisin päin ja paluumatkalla pyöriessään se nappasi kepistä hajun. Voi pah, mutta en nyt anna sen häiritä - jäljen osalta mennään näillä eväin sille mahdolliselle SM jäljelle - ensin kun pitää saavuttaa se paikka tottiskarsinnassa. Jälkien jälkeen otettiin vielä esineruutu, siinä Hui pelitti ihan mukavasti ja kolme esinettä nousi alle viiden minuutin.

ISO kiitos Pialle ja Heidille hyvistä maastoreeneistä!

Tänään iltasella pyörähdin vielä ihan pienissä tokotteluissa Teivon nurtsilla. Hui teki vähän seuraamista, jäävät sekä eteenmenon. Nopea reeni, hauskanpitoa ja paljon palkkaa. Meni mukavasti! Kiitos Hanna!

Huuuuiiii, mua alkaa jännittää kisat ja yritän epätoivoisesti pitää pään kylmänä reenien suhteen. Onneksi ollaan vkonloppu reissussa, niin en voi edes suunnitella reenaavani. Pientä reeniä vielä otetaan ensi vkolla, mutta aikalailla loppusuoralla ollaan reenien suhteen - mitä tulee SM:iin valmistumiseen! Jännää!