Tässä viikolla ollaan reenattu päivittäin sekä ns. koira-zen juttuja että sitten suullisen palkan vahvistamista. Ne on pelittänyt ihan hyvin!

Tänään huristelin reeneihin Tesomalle, missä Hui otti kaksi lyhyttä reeniä. Ekassa Toivon parina. Hui oli tosi hyvässä vireessä, kentälle kävellessä Toivo hillui  innokkaana meidän edessä ja tästäkös Hui nosti kieppejä. Ilmoon meno ja kontakti ilmoittautumisessa tosi hyvä - palkkaus jo tästä. Tovi leikkiä, mikä oli mukavan raivosaa ja Huisku takaisin autoon.

Toisessa "sisääntulossa" tultiin kentälle Tuplan kanssa. Odotteluaika oli nyt huomattavasti pidempi, mikä oli tosi hyvä juttu - koska kisoissahan monesti on. Tehtiin siinä odoteltaessa muutamia suullisen palkkauksen vahvistamisjuttuja. Ilmoon meno ja ilmoittautuminen taas tosi hyvin ja skarppina. Suullinen kehu tästä, jonka jälkeen uudelleen perusasentoon ja siirtyminen ns. seuraamiskaavion alkuun. Hui oli skarppina ja palkkasin seuraamiskäskyn jälkeen kuitenkaan liikkumatta minnekkään. Odotusaika olisi ehkä voinut olla vähän pidempi - mutta pääasia että saatiin hyvä onnistuminen. Ensi kerralla pitää ottaa hieman pidempi harppaus ja vaikka sitten palata taas siihen että palkkaakin vaikka jo ilmoittautumiseen tulosta. Reenit siis jatkukoon