Perjantaina iltasella treffasin Pian kauppareissun ja ruokasäkin hakureissun yhteydessä, ja otettiin pienet metsäreenit. Hui reenasi esineruutua. Kaistale oli hieman leveämpi kuin normaalisti ja Pia vei esineet niin että Hui näki. Samalla idealla, eli yksi eteen, yksi keskelle ja yksi taakse. Esineet nousi hyvin, hieman Hui joutui tekemään töitä ja toisen esineen noston jälkeen tehtiinkin niin että Pia laittoi yhden uuden etuesineen mun palkkaillessa Huita ja otettiin sitten se (lähetin kohti esinettä, ja Hui sen hienosti nosti). Hyvin Huisku pelittää nyt esineillä Hymy.

Lauantaina kävin Mutalassa reenailemassa. En oikein onnistunut saamaan reeniseuraa, joten mentiin sitten Empun kanssa kaksin + Hui ja Vau. Vein eteenmenopallon valmiiksi Huita varten. Itse reenissä otettiin ensin seuraamista, mikä hieman ehkä tiivistä. Kierroksia oli niiiiin kovasti. Otin lähinnä täyskäännöksiä ja vasemmalle käännöksiä + liikkeestä pysähdyksiä. Tämän jälkeen yksi vauhtiluoksetulo, jonka jälkeen telineille. Ensin pelkät kapulan palautukset, mitkä ok. Otin noudot myös ns. kokonaisena missä Hui yritti ekalla kerralla kiertää hypyllä paluumatkalla. Kielsin, jonka jälkeen otettiin muutamat toistot pelkkää tuomista. A este pelitti hyvin, sitä se ei yritä kiertää. Loppuun vielä eteenmeno, mikä ok. Vau sai hieman hillua kentällä, ei sen kummemmin reenattu. Aioin ensin tehdä esineruudunkin, mutta koska oli niiiiin kuuma ja Hui ihan läähätyksessä en jaksanut siihen touhuun enää ryhtyä.

Tänään sunnuntaina reenattiin Pian kanssa Hämeenkyrön suunnalla. Tallattiin ensin ihka upeeseen kangasmetsään jäljet. Minä viivyin Viskin jäljen tallauksessa n.15minsaa ja Pia taisi metsässä viihtyä reilut 20minsaa. Juuri kun jäljet oli tallattu paikalle pöllähti joku koirankusettaja - ja eikö se lähtenyt metsätietä meidän jälkien suunnalle juuri niin että varsinkin Viskin jälki meni ihan plörinäksi. Huinkin jäljen päältä oli kävelty, mikä aiheuttikin hieman säätämistä itse jäljellä..

Jälkien vanhetessa tehtiin Huille esineruutua ja Viskille pudotettu - päteviä jätkiä! Esineruutu oli taas kaistale, missä esineet samalla logiikalla kuin ennenkin. Hui näki edelleen esineiden viennin, mietin että vielä kaksi reeniä niin että se näkee ja sen jälkeen koitetaan pelkällä virittelyllä. Hui oli ihan SUPER! Ekana nousi etuesine, sitten takaesine ja viimesenä keskiesine. Se reagoi tosi hyvin esineisiin ja toi ne luovutukseen vauhdilla! Pätevää!!

Viskin pudotetun jälkeen lähdettin Huin jäljelle. Janalla lähti hieman vinoon oikeaan, mutta kaiketi vielä ihan sallitun metrimäärän rajoissa. Bongasi hyvin jäljen ja lähti hienosti oikeaan suuntaan! Tarkasti ihan pienen pätkän takajälkeä mutta hienosti kääntyi oikeaan suuntaan, toivottavasti nyt tosiaan olisi tajunnut tämän oikean jäljen suunnan idean! Eka keppi nousi hienosti jonka jälkeen pian kulma. Siinä pientä tarkastusta ja sitten päästiin matkaan kunnes sitten seottiin täysin niihin lenkkeilijöiden jälkiin. Hui teki töitä mutta selkeästi näki että se haisteli myös jotain ihanaa naisen hajua, koska siellä piti nuolla jotain merkkausjälkiä Huuto. Komensin sen nätisti pois ja lähetin uudelleen janalle kohti jälkeä missä Pia muisti jäljen menneen. Hienosti nosti jäljen, jälleen oikeaan suuntaan Nauru. Seuraavassa kulmassa tuli vielä hieman säätöä, epäiltiin että lenkkeilijöiden toimesta koska se oli niin lähellä kärrypolkua missä herrasväki talsi - ja heidän koiransa juoksi polun molemmin puolin vapaana. Siitä kuitenkin selviydyttiin ja loppujälki oli ihan hyvää jäljestystä. Kepit 3, 4, 5 ja 6 nousivat hyvin! Terävässä kulmassa Hui ei käynyt ihan kärjessä asti vaan hieman oikasi, noh se ei periaatteessa ole ongelma metsäjäljellä. Kaikkisuudessaan ja haasteellisuuden huomioiden tosi hyvä suoritus Huiskulta!!

Sitten Viskin jäljelle, jonka jälkeen sain leikkiä sairaanhoitajaa kun Viski vahingossa purasi Piaa peukaloon niin että Pian kynnestä meni Viskin hammas läpi Tukittu. Hammasta purren siinä sitten Pia Viskiä leikitti, mikä ei tainnut tajuta koko tilannetta.

Metsästä porhallettiin sitten vielä kentälle. Hui ensin hommiin, missä aloitettiin seuraamisella. Ihan ok seuraamista, ei reagointia ampumiseen. Tämän jälkeen telineille. Ensin noudon palautus pystyesteeltä. Kolautti suht reippaasti itsensä esteeseen, kehuin kuitenkin hurjasti jotta Huille olisi jäänyt positiivinen ajatus koko hypystä. Otettiin uudestaan hieman pidemmältä matkalta, nyt hyvin ja ilmavasti yli. Yksi koko nouto, ensin kalautin kapulan esteeseen (hyvä etten Piaan). No, tulee näitäkin reenattua kun olen niin onneton heittämään sitä pirun kapulaa. Uusi yritys, menohyppy ok - paluussa yritti taas kiertää. Kielsin ja vein esteen taakse. Otin paluuhyppynä pari kertaa kapulan tuonnin, mitkä näin ok. Pitää nyt ottaa pelkkiä paluita edelleen ja edelleen - sekä mahdollisimman monilla erilaisilla kentillä ja esteillä -  pitkäänhän en tätä koko noutoa ole edes ottanut (3 eri kertana?). Paluussa myös voisin antaa nyt hyvän tovin vahvistukseksi hyppykäskyn ja estää siten täysin nuo kierrot ennen kuin niistä tulee paha tapa. A esteellä kapulan pelkkä tuonti + perusnouto ok - tosin ensin piti etsiä sitä kapulaa hetki Silmänisku.

Loppuun vielä eteenmeno. Seuraaminen ihan suht ok, kontakti pysyi. Eteenmenossa lähti kaartamaan vasemmalle ennenkuin bongasi suht kaukana olevan pallon (ei nähnyt pallon vientiä). Näitäkin pitää vaan reenata enemmän ja pitkältä matkalta - ja saada se ajatus vahvasti _suoraan_ eteenpäin.

Hyvä reenisessio oli tämänkin päiväinen, kiitoksia Pialle!!