Saikulla olo on sitten vaikeaa kun ei ole ihan oikeasti kipeä vaan pitäisi vaan hiljentää tahtia, ei sovi mun luonteelle! Perjantain yritin ottaa suht lepposasti, lähinnä kastelin pihassa perennoja ja puskia ja otin hieman tottista koirilla. Illalla oli työpaikan kesäjuhlat, jossa tuli istuskeltua koko ilta.

Koko viikonlopun aina sunnutai-iltapäivään asti olin kyläreissussa ilman koiria, joten koirilla oli varsin vapaa viikonloppu. Sunnuntai-iltapäivällä kun kotiuduin otin Huin kanssa tottistelua, perusjuttuja jälleen. Vau pääsi myös hieman temppuilemaan, lähinnä kaukoja ja paikallaoloreeniä. Iltaruuan yhteyteen otettiin myös ampuminen Huille, ei mitään reaktiota - hyvä :)

Maanantaina vein pojat hoitoon ja otin heti aamusella pihassa pienen tottistelusession Huin kanssa. Perusasennon yhteyteen liitin nyt käskyä "sivu". Lisäksi otettiin imutusta "seuraa" käskyllä sekä muutamat noudot sekä leikkimistä sekä räsyllä että kahdella narupallolla - Hui oli oikein taitava. Ja ai niin, otettiin myös ihan katsekontaktireeniä, siinä Hui on jo aikast pätevä ;) Lopuksi käytiin Huin ja Vaun kanssa pienellä metsävaelluksella, Oskukin oli "kutsuttu" mukaan mutta otti ritolat sillä välin kun keräsin nuoremman herran kakkoja pihasta..