Perjantai oli totaalinen vapaa päivä tottisteluista tai agista, ainoa kunnon aktiviteetti oli remmilenkki S-Marketilta kotiin.

Lauantai aamuna treffasin Pian ja Viskin Teivossa tokojen merkeissä.

Hui aloitti luoksetulolla. Tein ekan liikkeenomaisesti, oli siisti kaikin puolin. Toinen vauhtina, palkkaus jalkojen välistä - ok myös. Vauhtia voisi tosin olla enemmänkin.. Sitten jatkettiin seuraamisella. Pää pysyi tänään hyvin ylhäällä ja edistäminenkään ei ollut niin pahaa kun palkkasin taaksepäin. Pitää nyt vaan muistaa tämä palkkaussuunta. Pitää myös huomioida että perusasennossa Hui on oikeassa asennossa, pää ryhdikkäästi - ENNEN kuin lähdetään seuraamisliikkeeseen. Peruasentohan Huilla kyllä on 98% hyvä ja ryhdikäs, mutta pitää sitä siltikin vahvistaa siitä naksuttelemalla ja palkkaamalla. Olin ihan suht tyytyväinen tämän päivän seuraamisiin, eiköhän se siitä taas siis Silmänisku.

Sitten otettiin muutamat istumiset, missä taas eka tosi hyvin. Pitäisi varmaan lopettaa aina siihen ekaan, koska tuntuu että seuraavat ei ole enää niin nopeita? Palkkauksen kanssa oltava myös tässä tarkkana, Huihan tuppaa hieman istumaan vinoon - hyvä palkata siis myös vasemmasta kädestä välillä.

Seisomisia otettiin myös, enemmänkin seisomassa pysymistä. Asento ihan ylivaaniva Yllättynyt - saa nähdä miten liike kokonaisuutena sitten joskus toimii.. Pian kanssa oli puhetta että ainakin on pidettävä huolta että Hui ei tiedä mikä liike on tulossa, ts. ennakointien kanssa oltava tarkkana.

Loppuun vielä hieman perusasentojumppaa sekä yksi paikallaolon jättö ja nosto perusasentoon, tämä hyvin! Viskin tehdessä seuraamista Hui oli vielä paikallaolossa, hieman levoton mutta pysyi kuitenkin hyvin. Palkkaus eteen pallolle, jonka kanssa hyvät loppuleikit.

Hui oli kyllä ihan pätevä, emäntä kun muistaisi palkkaustensa kanssa olla ajan tasalla. Haasteellista kerta kaikkiaan Pusu.

Vau pääsi myös tottistelemaan. Otettiin seuraamista, nouto sekä luoksetulo. Hyvin Vaumaisesti meni, oli kivaa!

Kiitos Pialle ja Viskille seurasta ja avusta!