Lauantaina treffattiin Hannan kanssa Haavistolla reenien merkeissä. Huisku otti kahdessa osassa, tarkoituksena keskittyä kentälle tuloon, vireen nostoon ja pieniin seuraamispätkiin. Hui oli aika pätevä, muutaman kerran jouduin sitä huomauttamaan kun se yritti vilkaista eteenpäin. Seuraaminen oli kuitenkin hyvää ja vire myös. Toisen session lopussa tehtiin myös muutamat luoksetulot tolpan kierroilla - missä saatiin tehdä jokunen toisto korjaten koska Hui jäi nyt jostain syystä aika kauas. Taidettiin ottaa myös perusasentoon siirtymisiä sekä maahanmenoja - vai istumisia... . Kiva lyhyet reenit jonka jälkeen vielä remmilenkillä hangessa rämpien .

Sunnuntaina ajelin puolestaan Nokialle halliin agireeneihin. Lenkitin Huin ja Vaun ensin, jonka jälkeen pienet tokot Huin kanssa kun tokokenttä loisti tyhjyyttään. Hui oli hyväntuntuinen - painoi tosin seuraamisessa aika lailla.. Vire oli kuitenkin loistava eikä mitään merkkiä siitä että olisi pitänyt vilkuilla tai kuikuilla jonnekkin muualle. Loppuun vielä vähän maahanmenoja ja temppuja.

Alikiidossa otettiin reenit kahdessa osassa. Ekassa vähän hyppyreeniä neljällä hypyllä mitkä suorassa linjassa. Välimatkoja ja riman korkeuksia vaihdellen. Hui oli tässä aika pätevä, olisiko kerran tai kaksi yrittänyt hypätä kaksi hyppyä kerrallaan - muuten toimi hienosti. Ekan session loppuun vielä pujotteluharjotuksia mitkä ei kyllä onnistuneet. Hui pujotteli mun jalkojen ympärillä ja välillä kepeillä ja sielläpäin ja sinnepäin.. Toisessa sessiossa otettiin kuollutta putken suuta, mikä oli paljon helpompi tietysti niin että Hui oli mun vasemmalla puolella - mutta aiheutti harmaita hiuksia kun putkeen olisi pitänyt osata hakeutua mun oikealta puolelta. Saatiin kuitenkin ihan hyviä onnistumisia.