Torstaina otin aamupäivällä pihatokottelut Vaun ja Huin kanssa. Vaulla seuraamista, kaukoja ja muutamat luoksetulot. Yhtä kierroksilla kuin viime aikoina, aika hulvatonta esiintymistä :O

Huin kanssa aloitettiin perusasentojumpalla namin kera sekä seuraamisella imutuksessa. Tehtiin vaihtelevia pätkiä, palkkausta hyvistä käännöksistä yms. Mua jotenkin harmittaa se että heti kun nostan kättä - tai häivytän namia - niin Huin pää laskee ja asento väljenee.. Grr, jatketaan harjoituksia edelleen - vastahan tätä eilen taisin tuskailla.. Imutusten lisäksi otettiin parit luoksetulon loppuasennot sekä istumista. Sitten vaihto leluleikin kautta lelupalkkaukseen - minkä avulla muutamat perusasennot sekä maahanmenoa. Maahanmeno - platz käskyllä - alkaa jo aika hyvin sujua Huilta. Loppuun vielä seisomista pallolla ja loppuleikit pallon kanssa. Hauska pieni reenisessio.

Iltapäivällä kauppareissun ohessa tallasin Huille metsään jäljen. Jäljellä oli mittaa ehkä 250 metriä, yksi kunnollinen kulma ja muutenkin aika kiemurtelevaa menoa johtuen maastosta. Maasto muuten oli suht helppo, sammalkasvustoa. Jälki vanheni reilun tunnin ja janalla oli mittaa n.5metriä. Hui eteni suoraan hyvin ja lähti takajäljelle. Olin jo valmis kiikuttamaan sen autoon jos olisi lähtenyt jälkeä pidemmällekkin, mutta yhtäkkiä se kääntyi ja lähti jälkeä hienosti oikeaan suuntaan - pätevää! Jälki oli tosi mallikas suoritus. Nenä pysyi alhaalla ja Hui imuroi tosi ahneesti jäljelle jätetyt ruokanappulat. Loppukipan Hui paikallisti myös hyvin ja herkkupalkkana oli tänään Tamperelaisittain mustaa makkaraa :)

Illalla käytiin yhdessä Harrin (ihme on tapahtunut!) kanssa pienellä iltalenkillä kaikkien koirien kanssa. Metsässä on valtavasti lehtiä! Ihana ruska alkaa olla kohta ohi ja metsä näyttää jo nyt aika karulta, ainakin täällä meillä päin.