Lauantaina reenattiin Pian ja Hannan - ja lapsien kera Nokialla hulppealla nurmikentällä.

Otettiin vähän kisanomaista reeniä, ts. liikesarjoja siten miten ne sitten SM:issäkin tulevat olemaan. Aloitettiin istumisella, mikä ok. Sitten metallinouto mikä myös hyvin - ja ekan setin loppuun tunnari. Tässä jälleen nappasi ensin omansa, tiputti sen - haisteli hetken ja nappasi uudelleen omansa ja toi luovutukseen..

Tokassa setissä ruutua ja luoksetuloa + kaukot ja seuraaminen. Ruutu löytyi nyt hyvin. Luoksetulossa vain yksi suora läpijuoksu, ei ennakointeja. Seuraaminen ihan jees, ja kaukoissakin peruu onnistui.

Sunnuntaina lähdin Pian avuksi Sastamalan jälkikisoihin. Oli vähän aikomus ottaa Huiskulle kisamainen reeni esineruutuun, mutta se sitten jäi. Kentällä otin kuitenkin hieman pk seuraamista +jäävät ja maasta luoksetulon - missä olisi törmännyt taas todella törkeästi jos en olisi tiukasti huomauttanut. Otettiin myös tunnari erään naisen (en nyt muista nimeä) liikkuroimana, nyt oli hyvä haistelu ja nappasi varmasti omansa ja toi luovutukseen.

Sunnuntai iltasella vielä kotipihassa reeniä. Ruudussa sekoili hämynauhojen kanssa ihan huolella, että tämä voi olla vaikeaa.. Tunnari ja metalli iltaruuan yhteyteen, nämä ok.

Tänään maanantaina reenattiin taas Nokian nurtseilla Pian ja tenavien kanssa. Hui teki kaksi settiä. Ekassa luoksetuloa erinäisin variaatioin. Meni kivasti, tosi hyvä vauhti eikä ennakointeja. Sitten pätkä seuraamista, mikä ihan jees ja loppuun kaukot - jälleen onnistui kivasti peruu käsky ja kaikki kaukot kokonaisuutenakin.

Toisessa setissä sitten ruutua, missä pallo valmiina ja hämynauhoja maassa. Hui katseli ihan vääriä merkkejä eikä hahmottanut ruutua, voi argh. Kun hieman poistettiin häiriömerkkejä niin johan löytyi, mutta sivusta piti ängetä sisään - toistolla ok. Mietittiin että nyt on tehtävä näyttöruutuja tms. jotta saa paljon vielä onnistumisia ennen lauantaita. Olisi jo korkea aika tämänkin liikkeen onnistua kisasssa..

Sitten istuminen, metalli palkatta - ne ok. Tokan setin loppuun tunnari, mikä ihan kivasti - palkka siitä. Vielä koko reenien loppuun ruutua näyttöruutuna toisesta suunnasta, näin pelittää. Otettiin myös muutamia paikanhakuja.

Illalla Mutalassa agikisojen yhteydessä vähän reeniä olisi tarkoitus myös ottaa :)