Hain eilen tiistaina mittatilaustyönä tehdyn kahden koiran häkin autooni. Häkki on superhieno vesivaneri+alumiinirakenteinen komplexi, missä on irroitettava väliseinä. Kyllä nyt Huin ja Vaun kelpaa  . Voin vinkata siis hyvää häkintekijää, jos kiinnostuit!

Samaisen reissun yhteydessä otettiin pienet reenit Katjan ja Zenin seurassa. Hui oli hauskalla tuulella, kökötettyään autossa kolme tuntia - virettä ja intoa siis riitti! Tein ensin vähän seuraamista niin että lelu oli selän takana vasemmassa kädessä. Tämä selkeästi vetää sen paikkaa taaksepäin. Tehtiin ihan muutamia askelia, perusasennosta perusasentoon, ja vasemmalle käännöksiä. Hui oli hyvän tuntuinen ja näyttikin ilmeisen hyvältä! Tehtiin myös yksi nouto 1kg kapulalla, mikä ihan ok - mun mielestä löysä - mutta Katjan mielestä ei . Noudon jälkeen kosketuskeppiä, missä jouduin hieman huomauttamaan seuraamisasennosta - pyrki ihan kympillä edistämään. Saatiin kuitenkin hyviä onnistumisia. Loppuun vielä muutamia maahanmenoja ja aika paljon riekkumista koko reenin seassa. Hyvän mielen reeni siis! Ensi kerralla voisikin yrittää ottaa sen tekniikkareenin, missä taas vaaditaan vähän enemmän.

Reenien jälkeen taidettiin turista tunnin verran paikallisella ABC:llä - mikäs sen mukavampaa . Kiitos Katja superhienosta häkistä sekä reeniseurasta!!