Lauantaina treffattiin "Orituvan tuolla puolen" lämpimässä reenihallissa Hanna ja Veikka, Katja ja Zen sekä Arja ja Zac. Olosuhteet olivat mitä mainioimmat, lämmin halli, pöytään asti katettu ruoka ja iloinen palvelu - kiitos vielä Katjalle järkkäämisestä!

Otettiin reenit kahdessa osassa. Reenien alkuun kuitenkin ensin luoksepäästävyys sekä paikallamakuu sekä istuminen. Menin Huin kanssa mukaan, vaikka näitä ei ole reenattu niin yhtään. Luoksepäästävyys ihan ok, paikkamakuu hyvä - istuminen kummastutti Huita. Olin koko ajan lähellä ja palkkailin. Sitten aloittelin Huin kanssa hieman leikkimällä ja kohta mennään virittelyillä. Aluksi muutama kapulan pito, mitkä hyvin ja palkaksi lelu - mikä näkyvillä harjoituksen ajan. Ideana että se keskittyisi tulevaan palkkaan eikä niinkään itse kapulaan, saati sen puremiseen. Puremista ei tosin ole ilmennyt enää hetkeen, toivotaan että tämä tiukkapipo kuuri on nyt mennyt lopullisesti perille! Sitten otettiin muutamat kapulan nostot ja tuonnit. Saisi tuoda omaan makuuni vieläkin nopeammin ja räväkämmin, mutta uskon että vauhtia tulee lisää varmuuden, iän ja pitenevän matkan kautta.

Sitten jatkettiin seuraamisella Hannan naksutellessa, mikä onnistui tänään hienosti! Harjoiteltiin juoksuunlähtöjä, ja siinä pitää nyt edetä aivan pikkuhiljaa - Hui helposti erkaantuu ja hakeutuu mun eteen. Saatiin onnistunut pätkä kun lähdin ihan tosi hitaasti juoksemaan, tästä heti palkka. Seuraamisessa otettiin aika pitkiäkin pätkiä meille, missä kontakti ja paikka säilyivät hyvin - hienoa Hymy

Ekan session loppuun otettiin vielä istumista. Meni suht mukavasti, nopeutta ja apujen jättöä pois - siinäpä reseptiä jatkoon Silmänisku

Herkullisen aterian jälkeen jatkettiin. Otin Huilla aluksi maahanmenoja. Vielä tarvitsee huikeat avut, mutta joukossa oli myös muutama tosi onnistunut maahan tippuminen pienimmillä avuilla. Nyt vain vahvistamaan sitä oikeaa. Jatkettiin taas seuraamisilla, missä keskityttiin käännöksiin vasemmalle. Käännökset olivat ilmeisesti ihan hyvät ja Huisku sai kiitosta peräpään mallikkaasta käytöstä! Seuraamisen loppuun otettiin vielä pitkä suora, mikä uusittiin koska Hui taisi hieman reagoida joko ruudun merkkeihin tai lattiassa oleviin kaivonluukkuihin mitkä vaimeasti kolisivat maton alla. Uusittu pätkä ok, ja tästä lelua palkaksi.

Toinen reenisessio lopetettiin kapulannostoihin ja muutamaan tuontiin. Meni hyvin!

Oli tosi kivat reenit ja päivä meni vauhdilla! Toivottavasti pian treffataan uudestaan Cool Kiitos kaikille kivasta päivästä ja reeniavusta! Arja kuvaili reenejä, kuvia löytyy täältä Arjan galleriasta - Kiitos Arja!

http://unskin.kuvat.fi/kuvat/2009%2031%2001%20J%E4ms%E4n%20treenit/