Tänään perjantaina reenattiin iltasella Kaarinan ja Hiskin sekä Kirsin ja Kermitin kera. Olipa kivaa . Hiski on kyllä ihana! Voi kun toivon että onnistutte SM kisoissa!!

Hui teki reenin mikä sisälsi kaiken muun paitsi eteenmenon. Palkkailin paljon ja ainakin omasta mielestäni Hui oli varsin pätevä tänään . Sillä oli mukava asenne ja virettäkin löytyi! Otettiin ilmoittautuminen, mistä palkka - siitä siirtymä ns. kaavion alkuun - missä palkka heti "pilli" käskyn jälkeen. Pitkä suora seuraamista mikä tuntui tosi hyvältä (vähän painoi - jee!), palkka päässä. Vauhdinmuutokset ihan jees, juoksussa tykkäisin että pään asento olisi pystympi, mutta en tiedä vielä että teenkö sille mitään koska paikkansa ja vauhtinsa pitää hyvin.

Jäävistä eka istuminen mikä ok. Juoksuseuraamista otin pari pätkää, missä vähän huomautin asennosta - tosin en tiedä petrasiko siitä. Maahanmeno ja luoksetulo hyvät - vauhti tosi mainio. Seisominen ilman luoksetuloa, Kaarina taisi kommentoida että toppaus nopea . Noudot kaikki hyvin, jos ei huomioida emännän heittokäden taitoja, pystyesteellä oli pakko korjata kun lensi A esteen puolelle.. Miten mä voin olla siinä niin onneton? Telineet varmasti, hyppy hienosti ilmava. Yksi asia mikä varmaan pitäisi korjata on se että Hui luovuttaa kapulat kiinni minussa.. Siitä kai joku tuomari voi huomauttaa, plääh - ehkä keskitytään tuollaisen yksityiskohdan hiomiseen talven aikana.. Noutojen jälkeen hyvät leikit ja vielä hetkeksi paikkamakuuseen VOI tyylin. Heta häiriköi ja Hui oli vallan mainiosti heinikossa korvannipukat näkyen.

Onhan siellä paljon hiottavaa tuossa tottiksessa mutta olempa iloinen kun Hui oli kuitenkin tosi pätevä. Tälläiset reenit missä se väläyttelee parasta osaamistaan antavat uskoa siihen että myös VOI luokassa se ysillä alkava loppuarvosana on mahdollinen - ja sehän on vaatimaton tavoite .. hehee..

Kiitos Kaarinalle ja Kirsille kivasta reeni-illasta, otetaan mieluusti joku kerta uusiksi!!