Tänään keskiviikkona vietettiin Huin kanssa kiva päivä T-koirien reeneissä Nokialla, Meirän hallissa. Ihanaa kun on lämmin halli, eihän reenaamisesta ulkona tulisi näillä pakkasilla yhtään mitään.

Huilla tein ensin seuraamista, ja siinä keskityttiin henkilöryhmässä pyörimiseen. Vahvistin taas pään asentoa namilla, ja parin toiston jälkeen palkka lelulla. Hui oli tosi pätevä, vire hyvä ja seuraaminen tuntui ja ilmeisesti näyttikin hyvältä. Hieman se paikka nyt tuppaa olemaan _välillä_ liian edessä - mutta kaikkea ei nyt taida saada samassa reenissä. Olen tosi iloinen että vire on nyt näin hyvä, puhuttiin lopuksi siitä että pikku hiljaa olisi hyvä siirtyä asteittain vaativampiin reeneihin (suhteessa esim yksi vaativampi reeni ja 2-3 vireennostoreeniä per vko) ja näin on nyt tarkoitus edetä.

Seuraamisen jälkeen otettiin Pian avustuksella kosketuskeppiä. Huin menosta näkee että se ei ole sen mielestä mikään älymukava juttu, ts. se ei mene täysillä kepille - laukalla kuitenkin mutta ehtii huomioida asioita matkan varrella. Tähän vinkiksi miettiä palkkausta - namien sijaan aika ajoin lelua, ja myös palkkaa apuohjaajalta.

Lopuksi otettiin vielä telineet, mitkä mallikkaasti - ihqu Huisku .

Kaikkien reenattua oma settinsä läpi otettiin vielä paikallaolot. Istumisessa olin näkyvissä ja makuussa piilossa, Hui oli ihan pätevä vaikkakin sitä selkeästi hieman jännitti.

Oli tosi mukava reenipäivä, aika meni kuin siivillä .