Reenailtu on tässä taas kaikenlaista ja blogielämäkin heräilee pikkuhiljaa henkiin.

Viikko sitten vkonloppuna oltiin Lautsialassa viettämässä NOM henkistä vkonloppua viime vuoden NOM porukalla (osalla siitä). Vkonloppuna korkattiin metsäreenien osalta esineruutu, mikä sujui kyllä vallan mainiosti. Esineruutua reenattiin sekä lauantaina että sunnuntaina. Lisäksi otettiin tokojuttuja.

Eilen lauantaina tokoiltiin Pian kanssa Haavistolla. Tokokoe olisi kalenterissa toukokuun alulle 5.5. ja tunnarissa sekoillaan aina ja edelleen. Eilen aloitettiin reeni kierroilla ja luoksetulon stopeilla. Sen jälkeen palkatta 3 liikettä ja tunnari - mikä epäonnistui.. Hui väisti (??) selkeästi omaa.. Plääh. Otettiin uudelleen niin että alle palkattomana kaksi liikettä ja uusi tunnari - nyt ok. Siinäkin tosin heti alussa merkkasi oman, mutta jatkoi haisteluja ees taas ennenkuin nappasi uudelleen oman. Että osaa olla vaikeaa tämä tunarointi meille.

Tänään sunnuntaina otin pihassa tokoreenit JÄLJEN muhiessa metsässä. Tein seuraamista, missä Hui valui ihan törkeän eteen. Meni siis vähän säätämiseksi.. Tein myös jäävät, ruutua, ohjatun ja oman. Näissä ihan ok, nyt pysyi mm. ruudussa seisomassa ilman että olisi suorilta heittäytynyt maihin. Myös tunnari hienosti, paaaaljon kapuloita ja paljon joutui haistelemaan. Itseasiassa tässäkin jälleen merkkasi aika lailla heti omansa mutta silti haisteli pitkän tovin muita kunnes palasi jälleen omalle ja nappasi sen ja toi hipsutellen luovutukseen..

Hetken lepo ja sitten jäljelle. Jäljellä mittaa vain 600m, 4 keppiä - jana oikealla n.30m. Jana oli hieno, tarkasti hieman takajälkeä ja lähti aivan intona ajamaan. Vauhtia oli kyllä hurjasti, ja muutamassa kulmassa sitten tarkasteli kun ensin höyrysi niistä yli ;) Mutta hienosti paikkaili sotkunsa ja nosti jäljeltä kaikki kepit iloisesti. Huippua! Tästä se taas lähtee!