Perjantaina reenattiin Hannan ja poikien kanssa Lamminpäässä.

Reenailin ensin hieman Vaulla. Vau teki puunkiertoja ja hyppyä pihassa olevan pienen penkin yli. Otettiin myös takaakiertoja. Tehtiin myös seuraamista ja muutama luoksetulo. Vaun suussa oleva haava aukesi ja sen suusta tihkui hieman verta Otsan rypistys

Hui reenasi yhden setin. Aloitettiin seuraamisella. Tehtiin ensin namilla ja otettiin käännöksiä sekä vasemmalle että oikealle Hannan naksutellessa. Meni hyvin! Sitten otettiin myös juoksemista, mikä meni namilla hienosti - Hui ei erkaantunut eikä painunut alas. Pätkä myös hidasta kävelyä, hyvin sekin :) Loppuun vielä pitkä suora, mistä palkkaus lelulla.

Seuraamisen jälkeen otettiin sarjat istumista. Tuntuu että ei edistytä - mutta sitkeästi sitä kai on vaan jatkettava Silmänisku. Tehtiin muutamat hyvillä avuilla ja sitten myös avuitta, missä ihan suht ok istumisia. Loppuun vielä istumiset isoilla avuilla.

Istumisten jälkeen otettiin hieman puunkiertoja ja siitä vauhdista luoksetuloja. Nämä vauhdikkaita ja hyviä. Hetsasin lelulla ja palkka helman alta. Itse pitäisi muistaa käskyttää voimakkaammalla äännellä, oikeastaan kaikissa liikkeissä.

Puunkiertojen jälkeen vielä noutoja. Ensin muutama nosto ja tuonti läheltä. Ihan älyhitaita, ja lisäksi Hui jäi liian kauas kapulan kanssa - uusintakäskyllä korjasi paikan.. Palkka lelulla nopeasti. Höm, höm, en tiedä mikä tuo nyt on - mutta ei tehdä siitä numeroa ainakaan vielä Nauru. Jatkan edelleen nopeita palkkauksia siitä että se tulee luovutusasentoon, ehkä tuo vaiva häviää sillä? Otettiin myös yksi kokonainen nouto, vauhti kapulalle ja takaisin hyvä - ainoastaan luovutusasentoon tulo hidas, ihan älyhidas Otsan rypistys.. Ideoita..? Uskon tai luulen ainakin Päättämätön että Hui ottaa hieman painetta musta, haluaa tulla nätisti kapulansa kanssa ja asetella sen hyvin.. Ei siis meininkiäkään mistään törmäämisestä tms.. Ehkä se on nyt sitä hienosäätöä kertoa sille että kapulan kanssa tullaan lujaa loppuun asti ja asetetaan se sitten nätisti emäntää vasten..? Lopuksi leikittiin pallolla, ja se on edelleen ihan superihana Huiskun mielestä - en tiedä pitäisikö tuosta noudosta alkaa palkkaamaan narupallolla - taidampa kokeilla seuraavassa eli tämän illan reenissä.

Perjantaina iltana tehtiin vielä pitkä lenkki naapurin Hannan kanssa. Lenkillä taisi hurahtaa parisen tuntia. Lenkkeilyteema jatkui edelleen tänä aamuna, kävin koirien kanssa metsässä. Hui ei vieläkään päässyt irti, ehkä ensi viikolla.. Ensi keskiviikkona leikkauksesta tulee se 8 viikkoa.