Treffattiin Pian kanssa Pinsiössä metsäreenien merkeissä. Pia tallasi Huille haastavan jäljen, mikä oli vaikeustasoltaan omasta mielestäni VOIttajaa - teräviä, harhajälki, kaksi tienylitystä ja ihan pitkä janakin. Jäljellä kuusi keppiä.

Sillä välin kun jälki vanheni treenattiin vähän muita koiria. Taitavan Tuplan jälkeen Hui teki esineruutukaistaleen. Hui reagoi tosi hyvin ekaan ja toiseen esineeseen, tosin ekaa hanska esinettä piti hieman mälvätä. Kolmas takaesine hieman aiheutti enemmän töitä, mutta nousi kuitenkin hyvin - lippalakkia tosin piti matkalla pysähtyä asettelemaan suuhun uudestaan.. Esineennosto reeniä siis tiedossa .

Sitten lähdettiin jäljelle. Jana oli muuten ok, mutta taaaaaas takajälki - voi argh! Hui jäljesti varmasti ja kulmat yhtä tarkastusrinkulaa lukuunottamatta meni loistavasti aina neloskepille asti. Kaikki neljä ekaa keppiä nousi hienosti. Neljännen kepin jälkeen tuli eka tienylitys - Hui meni varmasti yli, kääntyi kuitenkin tien ylitettyään mua katsomaan - olin hiljaa ja se jatkoi varmasti matkaansa. Tämän tienylityksen jälkeinen keppi - eli vitoskeppi jäi sille tielleen. Matka jatkui hyvin kohtaan missä toinen tienylitys (en tiennyt tienylityksistä etukäteen, kuten muutenkaan jäljestä), Hui meni varmasti yli ja jatkoi matkaansa jyrkästi vasemmalle, kohta kuitenkin aloittaen tarkastusrinkulan niin että haki uudelleen vauhtia tien toiselta puolelta. Nyt bongasi hyvin jäljen oikeaan suuntaan - eli oikealle. Loppujäljestys ihan ok, tosin lopussa piti pöhistä Pialle ja pojille kun tulivat tiellä meitä kohti.. Tätäkin pitää reenata tietoisesti enemmän. Kuudes keppi olisi varmaan jäänyt tästä typerästä pöhinästä, tosin nosti se sen lopulta sitten ihan itse. Kokonaisuutena olin kuitenkin tosi tyytyväinen, jälki oli haastava ja pitkä - ISO kiitos Pialle!!