Maanantaina suuntasin tottistelureeneihin mitkä sopivasti aikataulutettiin niin että nuhanenä Eemeli pääsi päiväunille vaunuihin. Tottisteluseurana Taina ja Ipa Hymy.

Hui aloitti reenit noudolla. Ekalla kertaa niin että päästin sen taas vielä osittain kierivän kapulan perään, sen napatessa kapulan vahvistin antamalla "tuo" käskyn uudestaan jonka jälkeen vapautin vauhdista lelulle. Vauhtia oli tosi mukavasti molempiin suuntiin! Toinen vielä niin että jätin Huin istumaan ja laitoin kapulan sen eteen ja tosi pitkältä matkalta annoin käskyn "tuo" - tästäkin vapautus lelulle reilusti yli puolen välin. Myös tässä hyvä vauhti!

Sitten otin muutamat luoksetulon jätöt ja "kesken matkan" vapautukset lelulle, missä se hieman tuppasi varastamaan. Viiminen ok, koska Taina sanoi milloin hyvä + lelu oli jemmassa taskussa. Näin pysyi hyvin tarkkaavaisena istumassa ja lähti vasta vapautussanan kuultuaan.

Sitten seuraamista, mikä oli tänään kaikkisuudessaan hyvää! Vire ei ollut ihan yhtä kova kuin eilen maneesilla mutta varsin hyvä silti. Otettiin jälleen eri mittaista pätkää, pysähdystä sekä käännöksiä. Oheen muutama todiste seuraamisen pelittämisestä Silmänisku

Seuraamisen jälkeen maahanmenoja ja seisomisia, molempia ensin hyvillä avuilla ja sen jälkeen ilman apuja. Meni hyvin, onnistui myös hyvin niin että itse jatkoin matkaani muutamia askelia liikekäskyn annettuani.

Reenien loppuun vielä eteenmeno pallolle. Tässähän on hieman ollut sitä ongelmaa, että Hui ei jostain syystä ole lähtenyt ekalla lähetyksellä vaikka on viety pallo yhdessä. Se on jotenkin epävarma. Toisella lähetyksellä lähtee ja menee lujaa pallolle. Tänään sama juttu, pitää ensi kerralla ottaa niin että ensin eteenmeno suht lyhyeltä matkalta ja vasta sitten kentän mittainen.

Oli kivat reenit, kiitos Tainalle ja Ipalle!