Torstaina käytiin Attea vastassa koulutaksilla ja remmilenkki koko koplan ja vaunujen kanssa sujui suhteellisen hyvin. Vau on vaan _hieman_ rasittava säätäjä, se häslää jatkuvasti edestakaisin ja sitten kun sille hermostun se sählää entistä enemmän Yllättynyt Neiti Näpsä on kyllä aikamoinen tättähäärä, Huikin jo komentaa Vauta lenkillä - ei päästä esim ohitseen - Vau kun mieluusti surffaisi jatkuvasti molemmilla puolilla Huita ja siinä sivussa yrittää jäytää remmejä katki, voi argh. Ehkä se joskus rauhoittuu, ikäähän on kohta tasan 6v!

Iltasella treffasin Lielahdessa Tainan ja Ipan. Vau sai aloittaa treenaamalla puun kiertoja molempiin suuntiin, sekä sylkkärikäännöksiä. Valuivat vaan aika pitkiksi kun maa on jäässä ja vauhtia hurjasti. Otettiin myös seuraamista ja yksi luoksetulokin.

Huin kanssa aloitettiin virittelyillä ja leikkimisellä. Otettiin ensin yksi kapulan pito, mikä hyvin. Sitten 3 vai 4 kapulan nostoa ja tuontia, mistä taas palkkaus siitä heti kun toi kapulan mulle luovutusasentoon. Meni mun mielestä hyvin! Vauhtia edelleen saa tulla rutkasti lisää, mutta Huin asenne kapulan puremiseen on hyvä - ja vauhtiakin on tullut pikku hiljaa lisää - suunta on siis oikea Hymy 

Sitten jatkettiin Huin kanssa seuraamisella. Taina teki hyvän huomion mun kurkkimisesta Huita kohti ja ryhdin korjaamisesta, jonka korjattuani myös Huin kontakti parani. Kiitos Taina - tuotakaan ei olisi itse osannut kyllä päätellä, tosin tiedän että mulla on äärimmäisen huono ryhti.. Huuto Otettiin seuraamista eri mittaisia pätkiä, pidempiä ja lyhempiä sekä myös liikkeelle lähtöjä. Meni hyvin, myös muutamat käännökset vasemmalle lelulla palkaten! Hyvä Huisku! Otettiin myös sarja istumista, siinä ei mitään erikoista. Loppuun vielä erinäistä kikkailua kun en oikein malttanut lopettaa - lähinnä siis perusasentoa jne.

Reenien päälle käytiin pienellä kävelyllä ja Tainan kanssa Macissa syömässä, njam - Fiesta salaatti on hyvää Cool