Torstai iltasella treffattiin Hannan kanssa Maskun parkkiksella Ylöjärvellä. Olipa hyvä paikka - iso sula (tosin asfaltti) kenttä mielettömillä valonheittimillä. Mutta huomattavasti parempi vaihtoehto kuin huonosti valaistu jäinen kenttä. Ainoa iso miinus oli jostain varastorakennuksesta kuulunut koiran ulvahtelu - se oli ilmeisesti jätetty vartiointihommiin - mutta kuulosti enemmänkin siltä että on kauhusta kankeana..

Vau sai ensin kikkailla aika pitkäänkin - seuraamista, jääviä sekä luoksetuloa - Veikan ottaessa ihan rauhallisesti paikallaolossa.

Hui teki yhden setin ja se meni kaikkisuudessaan hyvin! Aloitettiin noudolla, mikä ihan jees - saisi se lujempaakin tulla takaisin, mutta en jaksa siitä enää stressata kun hyvää reipasta laukkaa kuitenkin tulee. Noutoa pitää vaan pitää aika kortilla, hinkkaaminen kun laskee vauhtia entisestään - siltä ainakin tuntuu. Noudosta vain suullinen palkka jonka jälkeen lyhyt pätkä seuraamista. Vire hyvä, painoi ja ehkä hieman edistikin - mutta mieluummin haluan hyvävireisen seuraamisen missä hieman painetaan ja edistetään kuin matkalaukun.

Otettiin toinen pätkä seuraamista, suht pitkään - ns. minikaavio. Mistä palkka lopun istumisesta - samat "vaivat", ts. painoi ja edistikin - mutta vire mainio - joten jeeee! Tästä hetken naruleikit - jonka jälkeen liikkeestä istuminen palkatta - ok. Kun siitä jatkettiin seuraamiseen piti huomauttaa - sillä Hui oli sellaisessa matalassa "lentääkö palkka" asennossa. Huomautuksen jälkeen seuraaminen ok, mistä heti palkka. Tehtiin toinen toisto niin että jätin sen istumaan, kävin kääntymässä sen edessä muutamien metrien päässä ja palasin aloittaakseni ikäänkuin seuraavan liikkeen - nyt seuraa käskyllä se skarppasi asentoaan hyvin - mistä heti palkka. Näitä pitää nyt muistaa tehdä paljon! Edelleen sitä samaa - kaavan rikkomista ja palkkaa mitä "kummallisemmista" paikoista. Loppuun vielä pari pätkää seuraamista, lopun palkkaus juoksuseuraamisesta.

Jäipä taas hyvä fiilis näistä reeneistä  - uusi paikka ja palkattomuus onnistui tosi hyvin. Kiitos Hannalle seurasta ja avusta!!

..tulispa jo kesä!