Vau lähti taas tiistaiseen tapaan liitämään Caritan kanssa. Wyffe on super kun se jaksaa kuskata neitiä täältä Antaverkan periltä asti .

Huin kanssa lähdin reenaamaan Haavistolle, missä treffasin Hannan. Hanna otti ensin Veikalla ja näytti tosi hyvältä! Veikka on niiiiin ihana kun sen asenne on niin täydellinen - teen kaiken minkä osaan ja täysillä! Taitaa Veetin sadan pisteen tottis saada rikkojan jo tulevana kesänä!!

Huilla tarkoituksena oli ottaa reeni missä alkuun virittelyt ja sitten pätkä seuraamista. Vire olikin mainio ja seuraamispätkä hyvä - mistä palkkaus lelurevittelyyn. Otettiin lisää seuraamista, käännöksiä yms. - ja herra pelitti hyvin. Hannan kommentista aina palkkaus kun en näe sitä kääpiötä tämän yhä kasvavan masun takaa . Seuraamisen jälkeen yksi liikkeestä istuminen mikä hyvin. Liikkeestä maahanmenossa tarjosi istumisen minkä korjasin palkkaamatta muuten kuin suullisella kehulla. Tässä näki hyvin että Huin vire laski kun se meni epävarmaksi ja uudelleen aloittaessani seuraamisen jäävään liikkeeseen sen seuraaminen oli _huonoa_. Tästä huomautus, pieni vireen nosto ja uusi yritys - palkka heti hyvästä seuraamisesta. Todettiin että nyt pitää olla vaan tosi mustavalkoinen, huonosta vireestä ja huonosti suoritetuista liikkeistä pitää heti huomauttaa ja saada Hui siihen oikeaan tilaan mistä sen pääsee heti palkkaamaan. Tehtiin pätkiä seuraamista siitä palkaten ja vielä loppuun hyvävireisestä seuraamisesta yksi maahanmeno mikä hyvin. Tästä loppupalkat kahdella lelulla riekkuen.

Jäi hyvä fiilis tästä reenistä. Edelleenkään en oikein ymmärrä miksi Huin vire laskee niin helposti - onko se sitten kuitenkin vielä niin epävarma ja nuori - 2v?? Vai missä mättää? Positiivista on tietenkin se että sillä on taistelutahtoa ja se leikkii tosi hyvin - eli virettä löytyy, kunhan se vaan saadaan nousemaan ja pitämään se vire ylhäällä. Onneksi nyt ei ole ihan superkiire kisaamaan vaan voidaan reenata rauhassa.. tosin olen tunnetusti hätähousu tuon kisaamisen kanssa sitten kuitenkin todellisuudessa . No, onneksi jälkikisoihin ei nyt ihan heittämällä mennä sisälle. Tavoitteena olisi kisata VOI luokassa viimeistään bortsumestiksissä, mieluusti toki sitä ennenkin.