Keskiviikko oli taas kotitoimisto päivä ja mukavasti touhua täynnä. Valtsu oli myös kotosalla koska sillä on korvatulehdus vaihteeksi..

Aamusella otin Huin kanssa hieman tottisteluja ja päivemmälläkin toisen session. Nyt olen kiinnittänyt huomiota tuohon perusasennon asentoon ja palkkaamiseen - josko saisin herran tuosta linttaistunnasta oikaistua oikeaan asentoon pikku hiljaa.

Työpäivän päätteeksi lähdettiin Valtsun ja Huin kanssa asioille. Matkalla pysähdyttiin tekemään jälki Huille, jossa ei mitään ongelmaa - vaan ainakin omasta mielestäni hyvinkin mallikas suoritus! Jälki oli alusta suora ja sitten se hieman mutkitteli lopussa - Hui mennä nuuskutti nenä tasasesti maassa ja ahneesti söi matkan varrelta päiväruokaansa. Sitten poikettiin hieman kaupoilla. Paikallisesta aseliikkeestä löydettiin 6millinen starttipistooli, jonka jälkeen suunnattiin S marketille. Siellä Hui pääsi autosta kävelemään parkkipaikalla ja läheiselle pyörätielle - ja ei juurikaan huomioinut ohi kiitäviä autoja, mopoja tai pyöräilijöitä! Hieno homma siis :)

Kotona ennen kuin lähdin Mutalaan reeneihin otettiin ensimmäinen erä ampumista. Harri oli pyssyn kanssa tontin toisessa laidassa ja minä Huin ja Vaun kanssa toisessa. Syöttelin koirille lihapullia ja Hui ei juurikaan noteerannut paukkuja. Hyvä ja huh helpotus ;)

Kuudeksi kiidin Vaun ja Huin kanssa Mutalaan vierailemaan Hanna-Marin agireeneihin. Olipas mukavaa piiiitkästä aikaa, vaikkakin flunssa painoi hieman jaloissa. Masuasukki ei juurikaan tänään menoa haitannut. Hanna-Mari oli tehnyt mukavan radan jossa muutamat kinkkiset kohdat. Selvittiin suht mukavasti ja sain hinkattua myös kontakteja. Vau pysyi säntillisesti lähdössä ja oli muutenkin aika hyvä tänään - kontakteilla, varsinkin puomin ylöstulolla se hieman pakkasi varastamaan, joten sitä pitää nyt vaan vahvistaa.. :)

Huin kanssa otin hieman sivulletuloja ja pyysin Hanna-Marilta neuvoja asennon korjaamiseen. Saatiin hyviä vinkkejä, kiitos :)  Otin sitten vähän niitä sivulletuloja sekä leikkimistä ja yhden luoksetulon Leenan avustuksella. Molemmilla onnistuneet reenituokiot siis!

Illalla otettiin vielä toinen ampumissessio niin että Hui ja Vau söivät iltaruokiaan ja minä olin aika lailla vieressä. Harri ampui tontin laidalta ja kumpainenkaan ei nostanut päätään kupilta vaan ahneesti söivät. Huin korvat nyt hieman luimistuivat kun pamahti, mutta kai se sentään paukun kuulla saa ;P Tätä jatketaan nyt ahkerasti.