Lauantaina pihassa tokottelut, Huisku toimi mainiosti - joten ei siitä enempää..

Eilen sunnuntaina reenattin Pian, Annen, Tainan ja Riitan kanssa Kilvakkalassa isolla nurtsikentällä missä saatiin pyörimään kaksi kehää. Paikallaolot kaatosateessa. Hyvin Hui siellä kyyristeli istumisen ja paikallamakuun - ei se varmaan enempää olisi voinut hakatulta näyttäää.. voi apua.. En nyt jaksa huolehtia tuosta paikallaolojen ilmeestä - keskitytään siihen sitten kun saadaan nämä vähän isommat ongelmat ratkaistua. Ja ihan tiedoksi sitä epäileville - Huita ei todellakaan ole hakattu vaikka se siltä välillä näyttää.

Liikkeet tehtiin TOKO SM:ien liikejärjestyksen mukaisesti. Anne T. käskytti. Hui otti selkeästi Annesta hieman painetta. Idari ihan jees, pää asennoissa heiluu - mutta liikkeet oikein. Metallinouto myös hyvin. Ja näistä vain kisapalkka. Sitten se tunnari, ja siihen se sitten kosahti. Hui teki tismalleen kuten kisoissa, hiippaili kapuloille - ei tehnyt yhtään töitä - ja nappasi jonkun ja lähti sitä korvat luimussa tuomaan. Laitoin nätisti jäähylle. Hetken päästä uusiksi ja toi omansa. Tästä ei kuitenkaan kuin suullinen palkka. Otettiin uudelleen metallinouto palkatta alle ja homma alusta tunnarin kanssa. Toi uudelleen väärän! Tai ei itseasiassa tuonut, vaan jumahti se suussa parin metrin päähän musta ja lähti sitten vaihtamaan sitä oikeaan - mitä epäröiden lähti tuomaan mulle.. Voi apua. Olipas se kamala suoritus.. Päätin ottaa reenien loppuun vielä pelkkää oman hakua (piilotettuna) liikkurin avustuksella.

Toisessa kehässä tehtiin ensin ohjattu, se muuten ihan jees - mutta luovutusasento hieman vino. Sitten ruutu - Hui löysi sekä merkin että ruudun hienosti - olimpa iloinen! Palkka seisomisesta ja loppuosa erikseen. Pätevä Hui! Sitten vielä luoksetulo, missä hyvä stoppi - Anne heitti pallon. Tässä ehti tosin vilkuilla Annea hyvin monta kertaa, mutta onnistuin antamaan käskyn sellaiseen kohtaan että oli jo kaasuttamassa mua kohti. Sitten yksi toisto suorana, ja loppuun vielä seisomisesta maahanmeno. Ihan hyvin.

Vikaan settiin otettiin sitten ensin seuraamista. Tässäkin vähän piti jäpittää kun Anne käskytti, ja se näkyi älytahmeina perusasentoina - hyvä jos pystyi istumaan. Seuraamisen jälkeen kaukojen nostot, lyhyemmältä matkalta - istuminen vähän tahmea, mutta nousi! Seisominen hyvä. Sitten suora luoksetulo, mihin hyvät häiriöt Tainan ja Lallin ruutureenistä. Ja loppuun tunnari, tai oman etsintä liikkuri-Annen avustuksella. Oli tahmeaa, meni hitaasti mutta hyvin kaivoi omansa, mistä vauhtipalkka.

Kyllä masensi tämän reenin päälle, tunnari on nyt toiminut kuitenkin jos minkälaisessa kisanomaisessa tilanteessa - no joo, ei niitä nyt ihan älyttömästi ole ollut, mutta on kuitenkin ja hyvin siellä on mennyt - niin miksi nyt sitten! Argh, grr ja murr!